Master i Bioinformatik og Systembiologi

Er blevet indsamlet store mængder data via genomics initiativer. De giver en gylden mulighed for at forske hemmeligheder i livet, at forstå mere af sine kompleksiteter, at forbedre livskvaliteten og til at erobre de store sygdomme. Konvertering denne enorme mængde af data i reel forståelse er den grundlæggende udfordring for Bioinformatik.

High-throughput metoder som massivt parallel sekventering og massespektrometri generere mere rådata end konventionelle computermodeller kan håndtere effektivt. Til at behandle og analysere disse data, beregningsmæssige teknikker fra bioinformatik - såsom sekvens alignment, sekvens samling, biostatistik og machine learning - er nødvendig for at gøre forudsigelser om sundhed udfald og for at træffe beslutning om en personlig behandling for patienten.

Både Bioinformatik og Systembiologi er stærkt tværfaglige områder. Dette program kombinerer molekylær og cellebiologi, datalogi og matematisk modellering til at integrere store mængder biologiske data i grundlæggende viden. Du vil udvikle en stærk fornemmelse for videnskabelig forskning og højt niveau af abstraktion, og lære at kombinere den hurtige udvikling på disse områder.


Hvorfor studere på Vrije Universiteit Amsterdam

Bioinformatikere konvertere genomics data til viden. For at gøre det, de gør integreret brug af bidrag matematik, datalogi, kemi, medicin og biologi. Det er en yderst tværfagligt felt omfatter en bred vifte af dybdegående viden og færdigheder.

Fremragende internationalt ry

Kandidatuddannelsen i bioinformatik har en fremragende internationalt ry. Det ledes af forskergrupper med stor erfaring inden for en bred vifte af praktiske applikationer og teoretisk forskning.

Integreret program

Mesterens er en virkelig integreret program, der tager en bioinformatik perspektiv. Det betyder ingen kurser netop af hensyn til beregningsmæssige problemer eller biologisk viden. Undervisningsmaterialer er strømlinede bruger aktuelle problemstillinger, udfordringer og muligheder i bioinformatik. Center for Integrativ Bioinformatik beskæftiger sig også med neurobiologi og systembiologi. Det betyder, at der er rigeligt med muligheder for en spændende og udfordrende praktikophold.

Supervision

Hver elev er tildelt en mentor for hele programmet. Desuden er praktiske kurser og praktikophold overvåges nøje af en af ​​de ansatte bioinformatik.

Karrieremuligheder


Vores kandidater er i stor efterspørgsel: alle studerende har straks fundet beskæftigelse i industrien eller den akademiske verden. Langt de fleste går på at arbejde inden for området (40%) og finde et passende job i bioteknologi, finans, bank eller forsikringsbranchen.
Mere end halvdelen af ​​vores studerende (60%) fortsætter videnskabelig forskning som ph.d.-studerende. Takket være de teknologiske fremskridt, såsom næste generation sekventering og udvikling af skræddersyet medicin karrieremuligheder kun vil forbedre.

Adgangskrav


Kravene er delt op i Masters 'specialisering specifikke krav og generelle krav.

Studerende med international forberedende uddannelse

Adgang til denne kandidatuddannelse er åbent for studerende med en bachelor eller kandidatuddannelse opnået på et universitet anerkendt af VU Amsterdam. Den potentielle studerende skal have en grundig interesse og erfaring i biomolekylære og beregningsmæssige videnskaber. Den tværfaglige karakter af kandidatuddannelsen i bioinformatik betyder, at det er åbent for motiverede kandidater med en relevant uddannelse i de fleste biologi og naturfag. Afhængig af din specifikke baggrund, kan det være nødvendigt for dig at tage en række supplerende kurser i biologi, datalogi eller statistikker for at bringe din viden på disse områder op til standard.

Generel sprogfærdighed krav

VU Amsterdam kræver internationale ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, eller som har fået en international studentereksamen eller europæiske studentereksamen eksamensbevis.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato