Master i biologi

Generelt

Program beskrivelse

Vores kandidatuddannelse i biologi er en fantastisk mulighed for at få en bred uddannelse og opbygge et kursus for at udvikle din egen retning. Du kan frit vælge kurser i biologi, der dækker emner fra celle og molekylærbiologi gennem økologi og adfærd. Der er endda mulighed for at udvikle en tværfaglig uddannelse ved at kombinere biologi med studier i andre fag, herunder humaniora og samfundsvidenskab.

Grunde til at vælge

  • Muligheden for at oprette dit eget unikke program
  • En bred uddannelse, der kan tilpasses mange karriereveje
  • Meget interaktivt internationalt forsknings- og læringsmiljø

Uddannelsens opbygning

Kandidatuddannelsen i biologi giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 20 forskellige biologi kurser, der dækker hele spektret af biologiske fag, der tilbydes. For specifikke kurser skal du kontrollere, at du opfylder uddannelseskravene til kurset. Programmets fleksible karakter giver mulighed for op til 60 studiepoints valgfrie kurser, som kan være kurser inden for andre fagområder som lov eller økonomi.

Første år

Valgfrie og valgfrie kurser

Andet år

Valgfag (er) og uddannelsesprojekt (30 eller 45 point)

eller

Gradsprojekt 60 point

Karrieremuligheder

En kandidatgrad i biologi giver dig en bred uddannelse, der kan tilpasses mange forskellige karriereveje. Mere end 70% af kandidaterne i biologi finder beskæftigelse efter eksamen. Biologer er nødvendige i mange samfundssektorer, f.eks. I forskning på universiteter, forskning og udvikling inden for medicinalindustrien og bioteknologibedrifterne, hos offentlige myndigheder og på uddannelsesområdet.

Hvorfor Stockholms Universitet?

At studere ved Stockholms Universitet gør en forskel

Stockholms Universitet er et af de 100 højest rangerede universiteter i verden og Sveriges største institution for videregående uddannelse med topkvalitetsuddannelse og fremragende forskning på en lang række områder.

Vores campus er beliggende i Royal National City Park, kun få minutter væk fra centrum af Stockholms by. Stockholm har for nylig været den sikreste hovedstad i Europa og er berømt for sine mange grønne og rene områder. Stockholm er førende inden for områder som social velfærd, ligestilling, it, bæredygtighed og innovation. Kendt for at være et åbent samfund, er Sverige også placeret som nummer to i verden i Social Progress Index.

Krav til støtteberettigelse

For at være berettiget til programmet kræves der ækvivalent med Bacheloruddannelsen med en major i biologi, herunder molekylær- og cellebiologi, botanik, zoologi, fysiologi og økologi. Derudover skal du vise engelskkundskaber svarende til svensk gymnasium.

Ansøgnings- og studieafgift er påkrævet, medmindre du er EU / EØS-borger eller har langvarig / permanent opholdstilladelse i Sverige (eller midlertidigt ophold på andre grunde end studier).

Senest opdateret Dec 2017

Om skolen

The Faculty of Science at Stockholm University is the largest science faculty in Sweden and is among the top hundred science faculties in the world on the Shanghai ranking. The Faculty offers top-clas ... Læs mere

The Faculty of Science at Stockholm University is the largest science faculty in Sweden and is among the top hundred science faculties in the world on the Shanghai ranking. The Faculty offers top-class education in a number of programs and courses, at the Master's level more than 30 study programs are given in English. Minimer