Masterprogrammet Filosofi, Politik og Økonomi (PPE) ved Witten / Herdecke Universitet byder på banebrydende uddannelse på tværs af samfundsvidenskab og filosofi. I modsætning til andre kandidatuddannelser i filosofi, politik, og økonomi, fokus i Witten (Tyskland) er på lyden akademisk analyse af virkelige problemer i en stadig mere forbundet verden. Den behandler udfordringerne i det 21. århundrede i en globaliseret verden. Master PPE i Witten er også en skræddersyet program for enhver karriere i ledende stillinger på grænsefladen mellem politik, økonomi og (civile) samfund. Vores kandidater finde karrieremuligheder i en række politiske og sociale områder, ngo'er, ledelse, videreuddannelse, personale og organisationsudvikling, økonomisk og politisk rådgivning.
Programmet starter i vintersemesteret. Ansøgninger skal indsendes til 30. juni.

Programvarighed

  • 2 semestre (60 ECTS) eller 4 semestre (120 ECTS)

Gebyrer

  • 13,980 Euro (2 semestre)
  • 21,480 Euro (4 semestre)

Betalings-tilstande

  1. Undersøg først - betal senere: Betaling (afhængig af indkomst) efter eksamen 2. Direkte betaling af faste månedlige satser (fast beløb) 3. Direkte betaling 50%, indkomstrelateret tilbagebetaling efter eksamen 50%

Adgangskrav

  • Bachelor i økonomi eller Politik eller Filosofi eller 60 ECTS i et tværfagligt grad program *
  • Avancerede engelsksprogede færdigheder (f.eks. TOEFL: 110)

Hvis du er i tvivl om at opfylde de adgangskrav, kan du komme i kontakt med os.

Detaljeret information

> Detaljeret information om vores PPE Master, adgangskrav og betalingsformer

Witten Herdecke University

Diego Tuzman, international PPE studerende, om Master programmet på Witten / Herdecke University: "Efter at have studeret økonomi i Uruguay, var jeg på udkig efter en international kandidatuddannelse, der tilbydes mulighed for at udvide mit perspektiv gennem en tværfaglig tilgang.

Witten / Herdecke s PPE MA er alt dette og mere. Som international studerende i Witten, ikke kun gjorde jeg finde et fremragende akademiske miljø, men også en virkelig varm og indbydende én. Efter at have flyttet fra et andet kontinent - og med næsten ingen kendskab til det tyske sprog - Jeg føler, at folk her er helt sikkert at gå ud af deres måde at gøre mig og alle de internationale studerende føler sig velkomne. Dette er en åben universitet, som byder på en pluralistisk uddannelse i et internationalt miljø, sammen med Studium Fundamentale som et virkelig innovativt aspekt af sine læseplaner.

Som for hverdagen, Witten er en by, der er på samme tid afslappet og fuld af aktiviteter, både akademisk og kulturel. Mange interessante studerende initiativer og dets nærhed til Bochum og Dortmund garantere, at en mangel på muligheder aldrig vil være et problem."

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 - 4 semestre
Fuldtid
Price
13,980 EUR
- 2 semestre; 21480 EUR - 4 semestre
Deadline
Efter placeringer
Efter dato