Master i Finance: Honours program Kvantitativ Finance

Den kvantitative Finance program er en 84-kredit Honours Track, der er en del af kandidatuddannelsen i Finance. Du vil tage tre centrale kurser i finansiering (Investments, Derivater, og kvantitativ Risk Management), og tre avancerede metodologiske centrale kurser i økonometri og finansielle matematik.

Du kan vælge tre valgfag fra kandidatuddannelser i Finans, økonometri, matematik, Business Studies, økonomi og andre. Denne valgfrihed giver dig mulighed for at vælge din egen specialisering og skabe din egen karriere profil. Du vil være i stand til at fremhæve grundlæggende, metodologiske fag eller fokusere på anvendelsen af ​​avanceret metode.

I løbet af et år vil du deltage i forelæsninger, komplet case study opgaver, præsentationer og gennemføre omfattende forskningsopgaver. Programmet er undervises på engelsk. Kandidater får titlen Master of Finance.

Første semester

I første semester, vil du blive fortrolig med de grundlæggende byggesten i kvantitativ finansiering, og du vil tage en ekstra kursus. Du vil også implementere din nye viden ved at arbejde på et hold forskningsprojekt eller avanceret casestudie. Du vil arbejde på at forfine dine mundtlige og skriftlige præsentationsteknik som en del af projektet.

Andet semester

Du vil tage tre afsluttende centrale kurser i andet halvår, og to mere valgfrie kurser. Dette vil give dig mulighed for at specialisere sig yderligere, eller at udvide din perspektiv på metodologiske aspekter eller i form af finansielle applikationer. Du vil også skrive dit speciale, hvor du vil vise din evne til at etablere og udføre akademisk forskning.

Karrieremuligheder


De karrieremuligheder for kandidater fra kandidatuddannelsen i Kvantitative Finance er fremragende. Der er en stærk efterspørgsel efter folk, der kan give solide kvantitative analyser af finansielle og økonomiske spørgsmål. Sådan ekspertise er kun tilgængelig i begrænset omfang. Eksempler på jobs inden for din rækkevidde ved afslutningen af ​​din kandidatuddannelse omfatter derivater specialist, hedgefond manager, asset / manager ansvar, finansiel konsulent, risk manager, investering bankmand, og finansiel produktudvikler.

Hvis Kommissionen efter afslutningen af ​​dette program, du er interesseret i at dykke dybere ind i et bestemt område, kan du vælge postgraduate programmer. Du kan også fortsætte din forskning uddannelse på Tinbergen Institute eller i en ph.d.-stilling. Hvis du organisere dine ph.d.-studium omhyggeligt, kan det endda være muligt at forfølge din doktorgrad på deltid ved siden af ​​et job på en finansiel institution.

Mange virksomheder anerkender merværdien af ​​en international Chartered Financial Analyst kvalifikation (CFA), eller en hollandsk FBA kvalifikation som en finansiel og investering analytiker. I de fleste tilfælde kan du studere for disse kvalifikationer sammen dit job, og din kandidatuddannelse i Kvantitative Finance giver dig en meget god udgangsposition.

Adgangskrav


At komme ind i programmet, studerende har brug for en bachelorgrad i økonometri, økonomi med en demonstreret kvantitativ interesse, eller anvendt matematik. Programmet opfordrer også anvendelser af studerende i matematik, fysik eller relaterede videnskaber med en stærk vægt på kvantitative metoder og modellering. Studerende fra andre universiteter opfordres til at søge så godt. Alle studerende skal opfylde matematik, økonometri og statistik standarder, samt kendskab til grundlæggende investering teori. Punktet niveau angives af følgende standard lærebøger:

  • Calculus
  • Investeringer
  • Statistik
  • Sandsynlighed
  • Økonometri
  • Programming Language
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date