Finansiering - programmer

Hvis du er interesseret i at få en bedre forståelse af, hvordan den økonomiske forvaltning og de finansielle markeder fungerer, kandidatuddannelsen i Finance på VU University Amsterdam er et glimrende sted at starte. Dette Kandidatuddannelsen giver konceptuelle rammer og praktisk indsigt, som begge er afgørende for at fatte, hvordan ledelsen og markeder fungerer i den finansielle sektor.

Undersøgelse program


Formålet med programmet Kandidatuddannelsen i Finance giver dig en grundig grundlag for en god start som en finansiere professionel. Det første slag er halvt fuldendt. Dette program hæver dit niveau af viden i forbindelse med investeringer og Corporate Finance, uddanner dig om, hvordan at anvende denne viden i praksis (tilfælde) og træner dig i at skabe ny viden på forkant med aktuelle akademiske tænkning. De første to læringsmål er integreret i fire obligatoriske kurser (Corporate Finance, Empirisk Finance, Asset Pricing & Investments og Finansielle Markets & Institutioner) og to eller flere valgfag, der giver dig mulighed for at specialisere sig yderligere.

Både individuelt og i teams, vil du arbejde på akademiske forskningsprojekter besvare virkelige spørgsmål i verden af ​​finansiering. Finance kan kun blive dit andet naturen, hvis du er i stand til at erhverve, anvende og skabe viden på samme tid.

Specialisering:


Duisenberg Honours programmet i Quantitative Risk Management

Karrieremuligheder


Med en kandidatuddannelse i Finance, vil en bred vifte af karrieremuligheder åbne op til dig. Du kan tilmelde dig et nationalt eller multinationalt selskab, en bank eller et forsikringsselskab, eller gå ind i rådgivning, den offentlige sektor eller den akademiske verden. Jobs til rådighed for dig omfatter finansiel specialist, risk manager, kasserer, bankmand, finansiel konsulent, fond manager, investering ekspert og finansiel analytiker. Den hollandske Graduate Monitor viser, at studerende fra dette program og dets forgænger har tendens til at finde arbejde hurtigt. Omkring 80 procent var ansat umiddelbart efter endt uddannelse, og en anden 15 procent inden for tre måneder. Næsten alle vores kandidater havde et job efter seks måneder.

I betragtning af betydningen af ​​de finansielle markeder, deres konstante innovation og forandring regelsæt i sektoren, er der sandsynligvis være mange karrieremuligheder for kandidater i denne disciplin i den nærmeste fremtid. Som en kandidatuddannelse kandidat, kan du også fortsætte dine studier på VU University Amsterdam på et postgraduate program i enten Treasury Management, Finansielle og Investeringer Analyse eller Risk Management.

Adgangskrav Kandidatuddannelsen Finance

 • Ansøgere skal have gennemført kurser i corporate finance, investeringer, kvantitative metoder og statistik, bevidnet af indgående kendskab til standard litteratur nedenfor (eller tilsvarende). Studerende bør klart angive, hvordan Finans kurser, fulgt i deres tidligere program, har bragt dem op på niveau med de lærebøger nedenfor.
 • Som en Master studerende i Finans, skal du have en ægte interesse i området for finansiering, et spørgende sind, evnen til at klare den hurtige arbejdstempo, en evne til at plukke ud nøglepunkter fra store mængder af materiale, evnen til at fungere præcist under pres, gode kommunikationsevner og en kritisk holdning over for dine egne resultater og andres.
 • Ansøgere skal have gennemført følgende emner:
  • Corporate finance
  • Investeringer
  • matematik
  • Erhvervsstatistik
 • Erfaring i at skrive en finansiel forskning papir, for eksempel i et seminar klasse eller specialeprojekt. For VU-studerende dette indebærer Corporate Finance Tutorial eller Bachelor Thesis.
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date