Master i fysik

Fysik og Astronomi er en uundværlig del af det moderne samfund. Moderne liv ville være helt anderledes uden computerchips, lasere, MRI screening og alle de andre fordele fysikkens forskning. Kandidatuddannelsen i fysik giver dig masser af muligheder for at studere og engagere sig i banebrydende grundforskning og dens anvendelsesmuligheder. Uanset om du er interesseret i fysiske processer i cellerne, skabe kunstig fotosyntese, astropartikelfysik eller afprøvning grundlæggende symmetrier på atomar skala, kandidatuddannelsen i fysik giver dig mulighed for at uddybe din viden og engagere sig i banebrydende grundforskning.

Fysik og Astronomi er et fælles grad program fra University of Amsterdam og VU Amsterdam. Kurserne er oplyst ved de to Fakulteter Science. Kandidater modtage et diplom akkrediteret af begge universiteter.

Programmet i en nøddeskal


Kandidatuddannelsen i Fysik og Astronomi er et to-årigt program, hvor du vil tage obligatoriske moduler i dit valgte specialisering, plus en række valgfag. Disse indstillinger kan være generelle fysik fag eller kurser hentet fra en anden specialisering. Programmet indebærer også at skrive et essay om et emne, der ikke er direkte relateret til dit område af specialisering. I dit andet år, vil du deltage i en af ​​de deltagende forskningsgrupper. Din forskning vil kulminere i et speciale og en endelig præsentation.
Du kan vælge en af ​​følgende numre:

 • Avanceret Matter og Energi Fysik
 • Astronomi og astrofysik
 • Graviation, astro- og partikelfysik
 • Fysik af liv og sundhed
 • Science for Energi og Bæredygtighed
 • Teoretisk fysik

Karrieremuligheder


Vores kandidater er ansat af forskningsinstitutter som Holland Organisation for anvendt naturvidenskabelig forskning (TNO), Energi Forskningscenter Nederlandene (ECN), Statens Institut for Folkesundhed og Miljø (RIVM) og Royal Netherlands Meteorological Institute (KNMI ). Men de også finde en karriere med store multinationale selskaber som Shell og Philips, og med teleselskaber og banker. Den offentlige sektor ligeledes giver muligheder, som gør software huse og konsulentvirksomheder. Hvis du vælger Research profil, kan du blive en assistent eller praktikant forsker på et universitet og arbejde hen imod en ph.d..

Adgangskrav

Kravene er delt op i Masters 'specialisering specifikke krav og generelle krav.

Specifikke krav kandidatuddannelse
Vigtigt: Alle elever skal kontakte programkoordinator af den specifikke specialisering.

 • Studerende fra Holland
  Studerende har ubetinget adgang til kandidatuddannelsen i fysik, hvis de har en bachelorgrad i fysik (og Astronomi) fra et hollandsk universitet. Den undersøgelse Bestyrelsen kan også optage studerende, der ikke opfylder disse krav. I disse tilfælde vil bestyrelsen beslutte, om der er mangler, der skal gøres op for i løbet af programmet.

 • Når du er blevet optaget på en kandidatuddannelse, skal du kontakte programkoordinator for en indledende samtale. På dette møde vil du diskutere strategier for at håndtere eventuelle problemer, der kan forårsage dig til at falde bagud med dine studier. Du vil også udarbejde en uddannelsesplan, hvoraf en kopi vil blive sendt til studievejlederen. I kandidatuddannelsen, vil du nødt til at beslutte, hvilke kurser (generelt specialiserede og ekstraudstyr), du ønsker at tage. Det er vigtigt, at du diskutere disse valg på et tidligt tidspunkt med koordinatoren af ​​programmet, hvor du vil gennemføre din endelige projekt. Andre end de muligheder kan også være muligt.

 • Studerende fra udlandet
  Eksamensbekendtgørelsen Bestyrelsen kan optage studerende på baggrund af et eksamensbevis (hollandsk eller udenlandske), der svarer til en bachelorgrad i fysik. Disse studerende er også forpligtet til at godtgøre en tilstrækkelig beherskelse af engelsk.


Pre-kandidatuddannelsen og vurdering

Ansøgere, der ikke er berettiget til optagelse på kandidatuddannelsen, kan være berettiget til optagelse på en pre-kandidatuddannelse (max 60 point) for at bringe deres viden op til Master indtræden niveau. Hvis pre-Master er ikke nok, er ansøgeren rådes til at tage en bacheloruddannelse i fysik. I sådanne tilfælde kan de studerende ofte få undtagelser fra visse dele af bacheloruddannelsen. Andre muligheder er åbne for hollandske højere faglig (HBO) kandidater, der ønsker at deltage i uddannelse profil af kandidatuddannelsen i fysik.

Færdighedsområder krav Generel sprog

Vrije Universiteit Amsterdam kræver internationale ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, eller som har fået en international studentereksamen eller europæiske studentereksamen eksamensbevis.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
For EEA-studerende € 13.300 for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato