mester i indretning for luksus ture (yacht, privat jet og helikopter)

Den Indretningsarkitekt er den kreative sind, der er ansvarlig for at designe de indvendige rum i et utal af forskellige miljøer: prestigefyldte butikker, skal du vælge klubber, eksklusive feriesteder, private boliger eller luksusyachter. Det anses for at alle effekter en designer af interiører og hans ekspertise må nødvendigvis omfatte en bred vifte af områder som arkitektur, design, mode og kunst. Det er et erhverv, der kræver design færdigheder, æstetisk sans og evne til at innovere, for at foreslå fremragende kvalitet ideer, der er i stand til at tiltrække og tilfredsstille de mest krævende eliter.

Den mest berømte indretningsarkitekter, som en kendsgerning, der ofte sammenlignes med virkelige kunstnere og deres navne optræder i magasiner og dagblade i hele verden. De er meget eftertragtede personligheder og beskæftige sig med mennesker, der er meget fremtrædende og af høj social status på daglig basis.

Formålet med Master kursus er at uddanne fagfolk, der er specialiseret i luksus-sektoren, til at udvikle deres færdigheder til at designe det indre rum af de mest luksuriøse elementer "Yacht- Private jet- Helicopter". De vil være i stand til at kombinere deres egen kreative flair med behovene hos forskellige kunder, med særlig vægt på de æstetiske aspekter, men også til de praktiske og funktionelle dem, og samtidig respekterer de højeste standarder.

Kurset Programmet er struktureret på en sådan måde, at give de studerende både med praktiske færdigheder, med en omfattende baggrund på planlægning rum og 3D og CAD design, og med teoretisk viden, med særlig vægt på den studerer af materialer og til at finde nye trends, tegning fra panorama for Arkitektur, kunst og lære de nyeste teknikker i forbindelse med udstillingen design, Belysning Design og Sound Design.

Ved afslutningen af ​​Master kursus, vil de studerende har udviklet en dybdegående viden i Arkitektur og Design, vil de har fået en perfekt beherskelse af de spørgsmål i forbindelse med luksus-systemet-produkt, og vil have opnået de nødvendige færdigheder til udvikling af en interiør projekt gennem sine forskellige stadier: fra sin undfangelse til dens design, op til kontrol af den faktiske gennemførelse projektet.

Dette kursus henvender sig til:

 • Studerende, der allerede har erhvervet en god forberedelse i Design.
 • Fagfolk i sektoren, som ønsker at perfektionere deres færdigheder.
 • Studerende, der ikke har en relevant baggrund, men som kan udfylde deres kulturelle og operationelle mangler ved at deltage i Extension kurser.

Studieplan

 • History Of Design
 • Boligindretning Projekt: Design af Luxury Lifestyle
 • Indvendige rum af Yacht- Private jet- Helikopter
 • Digital Præsentation: 3D Advanced Rendering
 • Trend Intelligence til Luksus Rides
 • Moderne Interiør: Materialer og teknologier
 • Visual Culture & Contemporary Art
 • lyddesign
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Haute Future Fashion Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date