Master i interiørarkitektur og design

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Programmet er designet til at give dig mulighed for at udforske potentialet i rum og strukturer med input fra undervisere og praktikere. Du kan drage fordel af et tværfagligt studiemiljø på School of Architecture & Design, der tilbyder en integreret tilgang til forskning og studier. Du kan vælge at samarbejde med forskersamfundet i skolen for at informere dine undersøgelser.

Denne MA giver dig mulighed for at udvikle dine intellektuelle og kreative tilgange for at overveje interiørarkitektur i forbindelse med bygninger og miljødesign.

Hvordan du studerer

Du kan studere på fuldtid, deltidsarbejde eller arbejdsbaseret og kan ændre din studietype i slutningen af ​​et hvilket som helst stadium. Alle studerende indskrev sig i kandidatuddannelsen. Du kan så vælge at tage en etape kvalifikation eller forfølge det fulde program.

Ugentlige kontakt timer på dette program kan variere afhængigt af de valgte individuelle modulvalg og studietrin. Postgraduate-studiet indebærer en betydelig del af uafhængig undersøgelse, udforskning af materiale under forelæsninger og seminarer. Som en generel vejledning forventes der for hver time i klassen elever at bruge mindst to-tre timer i en selvstændig undersøgelse. For mere detaljeret information kontakt venligst programlederen.

Hvordan man vurderes

Formativ vurdering finder sted regelmæssigt i hele programmet ved hjælp af studenternes kritik, udkast til skriftlige opgaver og evalueringer af fremskridt. Summativ vurdering er via projektpræsentation understøttet af skriftlig projektdokumentation.

Vurdering Feedback

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Funktioner

Der er et besøgsforelæsningsprogram, som har til formål at sikre, at du har mulighed for at lære af professionelle praktikere med stor erfaring inden for indenarkitektur. Der kan være muligheder for at deltage i studieture i udlandet. Se venligst fanebladet Gebyrer for yderligere oplysninger om de potentielle ekstraomkostninger forbundet med disse studieture.

Adgangskrav

Første eller anden klasse hædersbevis eller tilsvarende erhvervserfaring.

Internationale studerende vil kræve det engelske sprog på IELTS 6.0 med ikke mindre end 5,5 i hvert element eller tilsvarende. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimer