Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Cameron School of Business (CSB) hjælper eleverne opnå succes med fleksible programmer. Vi plads arbejder fagfolk med vores klasse tilbud. Den lille klasse miljø kombineret med adgang til Houston erhvervsliv giver en unik liberal kunst fokus.

Master i International Business (MIB) er designet til at give de studerende de færdigheder og viden sætter at være effektive problemløsere og beslutningstagere i en global virksomhed sammenhæng. Studerende i dette program vil: - Udvikle tekniske færdigheder i relation til erhvervslivet discipliner og praksis - Forstå og navigere den politiske økonomi i indenlandske, bi-laterale, regionale og globale sammenhænge - Kommuniker med succes i skriftlig og mundtlig form og effektivt deltage i tværkulturel kommunikation - Afslut programmet med en påkrævet capstone klasse, der fungerer som et internationalt studieprogram

Grad Krav

MIB studerende er forpligtet til at tage 30 kredit timer i programmet. Otte kurser vil blive tilbudt via Cameron School of Business og to kurser vil blive tilbudt via Center for Internationale Studier. Studerende afslutte programmet med et internationalt studieprogram.

Adgangskrav

Alle ansøgere er forpligtet til at indsende en online-ansøgning, officielle udskrifter fra alle bachelor-og kandidatniveau arbejde (hvis relevant), en aktuel CV og tre officielle breve af anbefaling. Et ansøgningsgebyr er også nødvendig på tidspunktet for indgivelse. Gebyret vil blive frafaldes, hvis du har deltaget i et Åbent Hus hosted af Cameron School of Business.

En GMAT / GRE score kan være påkrævet, medmindre ansøgeren opfylder visse kriterier baseret på en vurdering af akademiske præstationer og erhvervserfaring. Ansøgere med en kandidatgrad vil ikke være forpligtet til at indsende en GMAT / GRE score.

Internationale ansøgere skal også indsende følgende:

1) Bevis for engelsk sprogfærdighed: Internationale ansøgere (undtagen dem, der kommer fra lande, hvor engelsk er det eneste officielle sprog, dem, der har tjent grader fra regionalt akkrediteret amerikanske institutioner, eller dem, der har tjent grader i lande, hvor engelsk er det officielle sprog instruktion) er forpligtet til at indsende dokumentation for engelsk sprogfærdighed. The University of St. Thomas foretrækker følgende ydelser til bestemmelse af engelsk sprogfærdighed: - Minimum score for IELTS - 6,5 - Minimum score for TOEFL IBT - 79 - English Language Center, Houston, TX Level 112 - Minimum score for PTE Academic-53 2) Internationale ansøgere skal have alle udskrifter og eksamensbeviser evalueret af et akkrediteret Agentur. Foretrukne evaluering tjenester er SDR Educational Consultants, World Education Services (WES), og Spantran. Rapporterne skal indeholde kursus-by-kursus evalueringer og kvotient ækvivalenter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra University Of St. Thomas Houston - Cameron School Of Business »

This course is Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
2 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date