EFMD Epas Accredited

Master i International Management

MIM er en to-årig ph.d.-Master program, der udbydes af University of Toulouse Graduate School of Management (IAE Toulouse). Det er en fuldtids-grad, udelukkende undervises på engelsk, designet til internationale og fransk universitetsuddannelse. Programmet giver virksomheder med ledere klar til at håndtere tværkulturelle management situationer og transnationale forretningsmæssige problemstillinger. Det er meget selektiv og henvender sig til studerende med en stærk motivation til at arbejde i et internationalt miljø og klar til at udvikle de kompetencer, som kræves af interkulturelle virksomheder. Programmet understreger betydningen af ​​arbejdsmetoder såsom case studies, teamwork og oplæsninger, som de studerende har pligt til at deltage aktivt.MIM er en toårig program (fire semestre) og lig 120 point i European Credit Transfer System (ECTS). Første års studerende har mulighed for at tilbringe et år i en af ​​vores 65 partner universiteter (Amerika, Asien, Europa).

&nbsp

&nbsp

Adgangskrav

&nbsp

Adgangskrav til uddannelsen er først og fremmest om faglige kvaliteter og ansøgernes motivation. Det andet element tages i betragtning, er international erhvervserfaring eller tid tilbragt i udlandet. Engelskniveau er afgørende og skal påvises ved en officiel test (TOEFL, TOEIC, IELTS, Bulats, Cambridge Certificate).

&nbsp

Forskning
Kandidatuddannelsen fordele fra den usædvanlige videnskabelige miljø fra University of Toulouse, kendt for sin Juridiske Fakultet, politiske videnskaber og den internationalt anerkendte Toulouse School of Economics. Forskningen i ledelse er organiseret i Centre de Recherche en Management (CRM - CNRS tilknyttet Research Laboratory), hvis seminarer og konferencer er fuldt integreret i programmet.
Partnerskaber
MIM har et solidt netværk af virksomheder forbundet til programmet via sponsorerede stole, undervisning af adjungerede professorer, konsulentopgaver og praktikophold udført af studerende. MIM værter Pierre Fabre stol i international management.

EPAS Akkreditering

Den høje kvalitet af t han Master i International Management af IAE Toulouse er blevet anerkendt af EFMD, den vigtigste europæiske agentur for strategisk revision og akkreditering, som også leverer EQUIS etiketten.

&nbsp

Siden 2008. Master i International Management fordelene fra en EPAS akkreditering

Se 4 flere kurser fra The University of Toulouse Graduate School of Management »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date