Master i international udviklingspolitik

Generelt

Program beskrivelse

En kandidat i international udviklingspolitik giver den næste generation af internationale udviklingsledere de kompetencer, de har brug for for at ændre verden.

Master of International Development Policy (MIDP) grad udstyrer eleverne med væsentlige tekniske og analytiske færdigheder, der er nødvendige for at skabe en positiv forskel i verden, samtidig med at de leverer ekspertise inden for politik, ledelse og udviklingsethed.

Vores elever anerkender, at veludformede regeringspolitikker og udviklingsprogrammer kan være effektive instrumenter til forbedring af den offentlige velfærd, men at uden en ordentlig forståelse af den økonomiske og institutionelle kontekst, kan indsatsen blive misdirected og endog modproduktiv.

RIGOROUS, MULTI-DISCIPLINARY CURRICULUM

MIDP-programmet leverer færdigheder inden for evidensbaseret politikdannelse inden for en økonomi-centreret tværfaglig studieplan. Studerende kommer fra dette program med en avanceret forståelse af strenge effekt evaluering teknikker.

GLOBAL HUB OF DEVELOPMENT POLICY

Vores pensum kapitaliserer på vores sted i Washington, DC, det globale centrum for international udviklingspolitik og praksis ved at understrege deltagernes deltagelse i programrelaterede arrangementer, der er vært for ligesindede udviklingsinstitutioner.

Ledende eksperter

Vores elever lærer fra et levende og engageret samfund af politiske forskere og en kandidat i international udviklingspolitik giver næste generation af internationale udviklingsleder de kompetencer, de har brug for for at ændre verden. praktiserende læger, der regelmæssigt rådgiver regeringer, bi- og multilaterale udviklingsbureauer og ngo'er om politikker og programmer, der tager sigte på at fremme økonomisk udvikling og yde social og miljømæssig beskyttelse.

PEER-TO-PEER LEARNING

Hvert efterår byder MIDP velkommen på en ung, oplevet og dynamisk kohorte af studerende, der hver især har forskellige interesser og oplevelser og skaber et rigt læringsmiljø for eleverne at lære af hinanden.

Et netværk af ledere

MIDP-kandidater deltager i Georgetown alumni netværk, en af ​​de stærkeste og mest engagerede i verden. Tidligere kandidater tjener i topstillinger i de offentlige, private, nonprofit og multilaterale sektorer verden over og repræsenterer en værdifuld ressource for hver ny kohorte af indkommende studerende.

Program Krav

MIDP-programmet er et fuldtids-toårigt program. Studieordningen er opdelt i:

  • 12 centrale kurser
  • 4 valgfrie kurser
  • En faglig relevant fagplacering
  • Client capstone projekt

Den sommeren professionelle placering enten i Washington, DC eller i feltet er påkrævet, at bygge videre på kursusarbejde med praktisk erfaring.

ADMISSIONS EVENTS & VISITS

Deltag i os online eller i person hele året for et omfattende overblik over vores programmer og svar på dine spørgsmål. Sessioner vil også diskutere optagelsesprocessen og kravene.
  • Spørg os eksternt. Bliv medlem af McCourt School medarbejdere og elever i en online chat, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om akademiske anliggender, optagelser, karriereydelser, studenteliv og meget mere.
  • På Campus Information Sessions. McCourt-skolen holder flere informationssessioner på campus hvert efterår og forår for potentielle studerende at lære mere om vores programmer.
  • Prospective Student Day. Hvert efterår er McCourt vært for en Prospective Student Day, hvor ansøgerne har mulighed for at deltage i klasser og sidde på paneler med fakultet, nuværende studerende og medarbejdere.
  • Graduate Messer. McCourt vil være vært for borde på en række graduate messer i hele USA.
  • Alumni og Ansøgernes Receptioner. Mød McCourt repræsentanter i dit område! McCourt vil være vært for alumni og ansøger receptioner i New York City, Boston, Chicago og San Francisco.
  • Planlæg et individuelt besøg. Hvis disse arrangementer ikke passer til din tidsplan, byder vi også velkommen individuelle besøg.

Yderligere din politik ekspertise

Studerende kan vælge at udvide de analytiske færdigheder, de opnår i deres kerneuddannelser ved at fokusere deres valgfag på politikområder, såsom:

  • Pædogogik
  • Environmental Protection
  • sundhed
  • Social beskyttelse
Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leadi ... Læs mere

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leading policy practitioners as both teachers and speakers. Minimer