Master i kemi

Kandidatuddannelsen i kemi er en udfordrende grad program for studerende, der allerede har en solid baggrund i kemi og der er ivrige efter at udvide deres viden og erfaring. Kemi er ikke en isoleret disciplin: det danner bro mellem biologi i den ene ende af spektret (biomolekylære kemi) og fysik i den anden ende (fysisk-teoretisk kemi). En kandidatuddannelse i kemi kan føre til en spændende, vellønnet karriere med omfattende muligheder for at forfølge dine ambitioner.

Kemi er et fælles grad program fra University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Kurserne er oplyst ved de to Fakulteter Science. Kandidater modtage et diplom akkrediteret af begge universiteter.

Programmet i en nøddeskal

Mesterens er et to-årigt program (120 ECTS) undervises på engelsk. Kandidatuddannelsen består af din individuelle specialisering spor kombineret med din valgte profil.

Specialiseringer


Hvert spor omfatter obligatoriske (teoretiske) kurser, et forskningsprojekt, herunder et speciale, en litteratur afhandling og et kollokvium, samt valgfag eller et praktikophold. Det første år har fokus på din viden om kemi teori. Det andet år er afsat til din specialisering eller karriere profil.

De fem specialiseringer du kan vælge imellem:

 • Analytisk Sciences
 • Molekylær Videnskab
 • Science for Engergy og Sustainablity
 • Atomic Scale Moddeling af fysiske, kemiske og Biomolecular Sytems

Karrieremuligheder

Organisationer og virksomheder i den kemiske sektor er altid på udkig efter talent. Der er mange forskellige karrieremuligheder, afhængigt af dit valg af profil og specialisering spor.

Et job som forsker

Forskerstillinger er tilgængelige med institutter som TNO eller Solvay. Industrielle giganter som Akzo Nobel og DSM er ivrige efter at ansætte kemikere.

Et job som leder eller konsulent

Er du mere interesseret i et job i den offentlige administration eller virksomhed? Du kan finde arbejde i industrien eller i statslige institutioner. Disse er ofte stillinger i den kemiske industri, med inspektion eller konsulentfirmaer, hvor der er lagt vægt på ledelse og / eller politiske aspekter, og hvor kommunikation med fagfolk fra forskellige baggrunde er en vigtig færdighed. Regeringsposter kan omfatte job med ministerier eller retshåndhævende myndigheder.

Et job i uddannelse eller kommunikation

Studerende, der vælger for den uddannelse profil ofte finde arbejde som lærere. Hvis du vælger at følge kommunikationsprofil, så kunne du finde arbejde som en public relations officer, en videnskab journalist eller en uddannelse officer på et forlag eller museum.

Adgangskrav


Kravene er delt op i Masters 'specialisering specifikke krav og generelle krav.


Specifikke krav kandidatuddannelse


Studerende med en hollandsk indledende uddannelse

 • Kandidatuddannelsen i kemi er åbent for studerende:
  • med en bachelorgrad i kemi
  • med en bachelorgrad i Pharmaceutical Sciences
  • med en bacheloruddannelse fra et relevant hollandsk hbo-programmet
 • Studerende, der ønsker at specialisere sig i Uddannelse variant skal have gennemgået det tredje år Bachelor orientering kursus om uddannelse (12 ECTS).


HBO (HLO) dimittender

 • Hvis du er en HBO kandidat, du ikke behøver at tage en premaster vurdering for at få adgang til kandidatuddannelsen i kemi. I stedet vil Mesterens koordinator holde et indtag interview med dig. Når du opfylder alle krav, vil Mesterens koordinator give dig en erklæring om, at du ikke behøver at tage premaster vurdering. Send i denne erklæring med ansøgningsskemaet.


Minor

 • Hvis du er en HBO-studerende, og du gerne vil følge en af ​​vores mindre programmer, kan du tilmelde som en bachelor studerende.


Studerende med en international indledende uddannelse

 • Direkte optagelse tot kandidatuddannelsen i kemi er muligt med en bachelorgrad i kemi. Studerende med en bachelorgrad i et beslægtet emne bliver nødt til at opfylde visse adgangskrav afhængigt af kurset, de har i tankerne. The Master 's program giver mulighed for at udfylde bestemte huller i din viden.


Generel sprogfærdighed krav

Vrije Universiteit Amsterdam kræver internationale ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, eller som har fået en international studentereksamen eller europæiske studentereksamen eksamensbevis.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
For EEA-studerende € 13.300 for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato