Er du interesseret i at finde ud af, hvordan man bruger billige organiske materialer til at fange CO2 eller opdage, om kulstof kan danne en femte binding? Er du ivrig efter at finde nye metoder til at se gennem ikke-gennemsigtigt materiale, såsom at bruge lasermålinger til at spore tumorer? Eller hvad med at udvikle nye analysemetoder til bestemmelse af lave niveauer af bioaktive proteiner i komplekse biologiske prøver?

Kandidatuddannelsen i kemi er et udfordrende studium for studerende, der allerede har en solid baggrund inden for kemi, og som er ivrige efter at udvide deres viden og erfaring. Kemi er ikke en isoleret disciplin: den danner broen mellem biologi i den ene ende af spektret (biomolekylær kemi) og fysik i den anden ende (fysisk-teoretisk kemi). En kandidatuddannelse i kemi kan føre til en spændende, godt betalt karriere med omfattende muligheder for at forfølge dine ambitioner.

Fælles uddannelse med Amsterdam-universitetet
Kemi er et fælles uddannelse fra University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam . Kurser undervises på steder på begge universiteter. UvA og VU udsteder i fællesskab et eksamensbevis til kandidater. Som kemiestudent i Amsterdam drager du fordel af ekspertise, netværk og forskningsprojekter på både universiteter og tilknyttede forskningsinstitutter.


Dette er, hvad du vil gøre
Master's er et to-årigt program (120 ECTS) undervises på engelsk. Kandidatuddannelsen består af dit individuelle specialiseringsspor kombineret med din valgte profil.

Dit program afhænger af den specialisering, du vælger. Generelt består det af følgende komponenter:

  • introduktionskurser
  • avancerede kurser
  • valgfrie kurser
  • forskningsprojekt inden for din specialisering (inklusive en speciale)
  • en litteraturundersøgelse
  • et kollokvium
  • etik og portefølje akademiske færdigheder
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret September 3, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EØS-studerende. 14.630 € for studerende uden for EU / ikke-EØS.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date