Master i kemi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

The Chemistry Masters er et højt niveau grad kursus med førende professorer fra hele verden. Det giver den unikke uddannelsesmulighed i et internationalt studentemiljø. Kernen og valgfrie kurser, der er til stede i programmet, giver mulighed for en række lærings- og uddannelsesmuligheder, der giver mulighed for en bred vifte af beskæftigelses- og forskningsmuligheder, født af tætte bånd til lokale og internationale industripartnere.

ANSØG NU

Denne kandidatuddannelse forbereder eleverne en avanceret viden og færdigheder inden for de vigtigste områder inden for kemi (fysisk, uorganisk, organisk og biokemi). Disse studier vil forberede den studerende på en bred vifte af faglige aktiviteter samt fortsatte ph.d.-studier. Lektioner suppleres med specifikke forelæsninger om emner relateret til kemi til biovidenskab eller for bæredygtig udvikling. Det andet års aktivitet omfatter 300 timers praktik i virksomheder, der arbejder inden for alle kemiområder. Eleverne vil gennemføre deres studier ved at deltage i et forskningsprojekt på højt niveau (6-8 måneder) inden for internationale forskergrupper ved University of Siena eller andre offentlige eller private institutioner.

Università di Siena fotogalleri

Adgangskrav

Internationale studerende, der ønsker at ansøge om en Laurea Magistrale, skal have et 3-årigt eksamensbevis eller et universitetsuddannelsesbevis, der er anerkendt som passende, og med særlige læseplaner og tilstrækkelig personlig forberedelse, verificeret med de tilstande fastsat i læringsbestemmelserne for hver kandidatuddannelse, der også angiver de specifikke adgangskriterier.

Bemærk, at nogle programmer kan have begrænset adgang, og ansøgningen kan blive underlagt adgangstest.

ANSØG NU

Internationale studerende, der ønsker at tilmelde sig på en kandidatuddannelse, der undervises på italiensk eller engelsk eller til den ikke-begrænsede adgangscyklus i Giurisprudenza ved University of Siena , kan indsende deres dokumenter for at modtage et brev af accept via online platform inden for den frist, der er fastsat af universitetet for hvert akademisk år.

Ansøgningerne på online-platformen til vurdering af adgangskvalifikationer for internationale studerende, der ønsker at tilmelde sig på et første (bachelor) eller andet (master's) cyklusuddannelse undervist på italiensk eller engelsk ved University of Siena vil have forskellige tidsrammer i henhold til forskellige kurser. Studerende opfordres til regelmæssigt at besøge denne platform - http://enrolment.unisi.it/ - for at se, hvilke ansøgninger der er åbne og de relevante frister.

Universiteter og videregående uddannelser har ret til officielt at anerkende internationale kvalifikationer.

Husk at denne procedure ikke omdanner et videregående gymnasium til en italiensk kvalifikation.

Università di Siena foto arkiv / Shutterstock

Akademisk kalender

Afdelinger ved University of Siena har vedtaget et semestersystem.

Det akademiske år er opdelt i to termer: fra oktober til januar og fra marts til maj. Ved udgangen af ​​hvert semester er en undersøgelsesperiode planlagt.

Hver afdeling har dog sin egen akademiske kalender, som findes på instituttets hjemmeside (i afsnittet "Didattica"): http://www.unisi.it/strutture/dipartimenti

ANSØG NU

2018-2019 vejledende akademisk kalender

Efterårssemester (1. semester)

  • Forelæsningsperiode: 1. oktober 2018 - 18. januar 2019
  • Prøveperiode: 21. januar - 1. marts 2019

Forårssemester (2. semester)

  • Forelæsningsperiode: 4. marts - 14. juni 2019
  • Prøveperiode: 17. juni - 31. juli 2019

Studieafgifter

Bestemmelse af bidragets størrelse

Det bidragsbeløb, der skal betales af hver studerende, der er indskrevet i kurser, kandidatuddannelser eller enkeltkursus masteruddannelser, der tilbydes af University of Siena er defineret på grundlag af følgende elementer:

a) kategori, som kurset tilhører

b) Den studerendes nærmeste familie økonomiske status, da dette udtrykkes af den tilsvarende økonomiske situation indikator (ISEE) for året umiddelbart forud for optagelsesåret

c) tilmeldingsår

d) Universitetsbevillinger optjent (ECTS) i tolv måneder før 10. august

Undervisningen falder ind under en af ​​de tre kategorier nedenfor:

a) humaniora-samfundsstudier (USA)

b) teknisk-videnskabelig (TS)

c) EU reguleret sundhedsvæsen (EU)

Bemærk: For studerende, der er statsborgere i tredjelande, og som ikke er hjemmehørende i Italien, og for studerende, hvis beregning ikke er gældende for deres nærmeste familie, kan en justeringskoefficient, der afhænger af oprindelseslandet, anvendes.

University of Siena stiller til rådighed en studiegebyrberegningsside: http://www.maprin.unisi.it/tasse18_19/index_eng.php

Università di Siena foto arkiv / Shutterstock

En stærk international mission

University of Siena har i sine otte århundreder af historie produceret en bred vifte af undersøgelser inden for mange forskellige kulturområder.

I årenes løb har University of Siena forbedret sin strategi for internationalisering med det formål at styrke sine internationale akademiske forhold og tiltrække studerende og forskere fra forskellige dele af verden.

I det tidlige 21. århundrede har denne historiske institution været i stand til at møde udfordringer relateret til globaliseringen af læring, viden og forskning med et bredt antal internationale samarbejder.

Nye internationale samarbejdsaftaler og projekter etableret hvert år, hvilket øger antallet af grader og kurser, der leveres på engelsk, med god placering i National og International Rankings; dette er nogle af University of Siena stærke punkter.

Velkommen i Siena

University of Siena er et af de ældste universiteter i Europa, der blev grundlagt i 1240.

Dens historie har udviklet sig sammen med Toscana's kulturelle tradition fra middelalderen til moderne tid.

Siena ligger i hjertet af Toscana midt i et landskab af roligt bølgende bakker. Bygget på tre stejle bakker og omgivet af gamle mure, er det en unik by, hvor studerende kan tilbringe en rentabel studietid, fuld af muligheder for deres personlige berigelse.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times.

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times. Minimer