Master i klinisk og udviklingspsykopatologi (Forskning)

I en lille skala undervisning indstilling, vil studerende på Research Master i Klinisk og Developmental Psykopatologi lære om ætiologi, udvikling og forløb af psykopatologi og banebrydende psykologisk informeret metoder til forebyggelse og behandling. De bedste forskere på området vil præsentere undervisning af høj kvalitet på de nyeste indsigter om forholdet mellem mental sundhed, biologiske begavelse og miljøressourcer, den neuropsykologiske substrat og menneskelige relationer, og adaptive og utilpasset udviklingsmæssige veje.

Programmet i en nøddeskal


Departementerne Developmental Psychology, Klinisk psykologi og specialundervisning af Vrije Universiteit Amsterdam tilbyder dygtige og motiverede studerende en udfordrende pædagogisk program; en unik, toårige Forskning Master i Klinisk og Developmental Psykopatologi.

Funktioner af pensum omfatter:

 • Undervisning i små klasser og individuelle møder
 • Ekspert kurser og workshops ved førende forskere og klinikere
 • Omfattende faglige færdigheder uddannelse
 • Avanceret forskeruddannelse
 • Forskning af høj kvalitet og studiefaciliteter

Karrieremuligheder


Efter at have afsluttet deres forskning masteruddannelse i klinisk og Developmental Psykopatologi, vil kandidaterne være i en fremragende position til at foretage ph.d.-studier, som omhandler spørgsmål om epidemiologi, ætiologi, diagnose, selvfølgelig, behandling og resultatet af psykopatologi, samt mental sundhed tjeneste planlægning og evaluering . Desuden kan de være involveret i translationel forskning inden for praksis eller i anvendt forskningscentre. Kandidater fra Research kandidatuddannelsen vil sandsynligvis blive ansat som forskere i stillinger på universiteter og forskningsinstitutter, men især i forskerstillinger bygge bro mellem universiteter og psykiatrien.

Adgangskrav

 • En akademisk bachelorgrad (eller tilsvarende) i uddannelse. Også berettiget til at ansøge er ansøgere i det sidste år af deres akademiske bacheloruddannelse, forudsat at graden vil blive tildelt inden starten af ​​Research kandidatuddannelsen i september. Disse ansøgere nødt til at give en foreløbig registrering af kurser og kvaliteter, underskrevet af universitetets studerende administrator.
 • Studerende med en relateret akademisk bachelorgrad (eller tilsvarende) kan også finde anvendelse. Admissions Udvalget vil afgøre, om den studerende har mangler, der skal ændres før eller under programmet.
 • Efter at have afsluttet en indledende niveau kursus i klinisk diagnose og vurdering af psykiske problemer og risici. Dette krav kan fraviges, hvis ansøgeren accepterer at gennemføre en mangel kursus i dette område.
 • Gode ​​kvaliteter: Din karaktergennemsnit for din faglige bachelor er 7.5 eller højere (eller internationale tilsvarende, fx en B eller en GPA på 3,3), med en 8 (B +) eller højere for din endelige afhandling.
 • Færdigheder i engelsk. Venligst tage et nærmere kig på sprogfærdighedskravene krav.
 • En skriftlig motivation forklarer en ansøgning om masteruddannelse i klinisk og Developmental Psykopatologi.
 • To breve af anbefaling fra en professor på universitetet, hvor ansøgeren har gennemført den primære grad, hvis legitimationsoplysninger kan kontrolleres via internettet.
 • En personlig samtale kan være en del af ansøgningsproceduren, hvis udvalget vurderer det nødvendigt.
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date