Master i Kognitiv Neuropsykologi (Forskning)

Kandidatuddannelsen i Kognitiv neuropsykologi er et to-årigt Research kandidatuddannelse, der opererer på de skærende kanter mellem kognitiv psykologi og klinisk neuropsykologi. Mens kognitiv psykologi er gearet til generelle teorier om hjernens funktion, neuropsykologi fokuserer på individuelle patienter med hjerneskade, hvis tilstand kan ofte give os ny indsigt i, hvordan den menneskelige hjerne fungerer. Ved at kombinere disse to tilgange i ét Kandidatuddannelsen er enestående i Holland.

Programmet i en nøddeskal


Kandidatuddannelsen i Kognitiv neuropsykologi er et to-årigt forskningsprojekt kandidatuddannelse, der kombinerer dybdegående kurser om kognitiv funktion i de generelle og kliniske populationer med bredt baserede generel og neurovidenskabelige forskning færdigheder.

Funktioner af pensum omfatter:

  • Valgfag (3)
  • Seminarer
  • Forskning Praktik
  • Skrive et speciale

Karrieremuligheder

Et job som ... en forsker, en psykogeriatriske forskning konsulent, et menneske faktorer konsulent

I sidste ende vil du blive uddannet til at blive en alsidig og dygtig forsker, der er i stand til at forfølge en succesfuld karriere i Holland eller internationalt inden for universiteter, forskningsinstitutter eller et klinisk miljø. Den farmakologiske industri giver også gode jobmuligheder for Kognitive neuropsykologiske forskere.

Neuropsykolog i et klinisk miljø (hollandske studerende)

Inden for Forskning Master i Kognitiv Neuropsykologi hollandske studerende har mulighed for at øge deres uddannelse ved at gøre en klinisk praktik. I kombination med kurserne allerede i programmet, og nogle af de valgfrie kurser, vil det gøre det muligt for dem at leve op til kravene for den hollandske GZ-opleiding adgangskrav efter eksamen fra Research kandidatuddannelsen. Ud over de generelle krav til denne kandidatuddannelse, er der også specifikke krav til den kliniske praktik.

Hvem er Master for?

Vi kræver, at vores studerende til at være meget motiverede og have en ægte interesse i forskning inden for kognitiv neuropsykologi. Vi søger studerende, der er engagerede og som har potentiale for vækst.

Adgangskrav

  • En akademisk bachelorgrad i psykologi, kognitiv videnskab, Artificial Intelligence, biologi, medicin eller et nært beslægtet fagområde. Også berettiget til at ansøge er studerende i det sidste år af deres akademiske bacheloruddannelse, eller tilsvarende, forudsat at graden vil blive tildelt inden starten af ​​kandidatuddannelsen i september. Disse studerende bliver nødt til at give en foreløbig registrering af kurser og kvaliteter, underskrevet af universitetets studerende administrator.
  • Gode ​​kvaliteter: Din karaktergennemsnit for din faglige bachelor er 7.5 eller højere (eller internationale tilsvarende, fx en B eller en GPA på 3,3), med en 8 (B +) eller højere for din endelige afhandling.
  • Færdigheder i engelsk. Venligst tage et nærmere kig på sprogfærdighedskravene krav.
  • En aktiv interesse i forskningen som angivet af den type kurser deltog på bachelor niveau (dvs. en stærk tilstedeværelse af videnskabeligt orienterede kurser og dygtighed-orienterede praktiske klasser).
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato