Master of Arts i ægteskab og familieterapi (MAMFT)

INTRODUKTION

Dette er et af sit slags program i Afrika. En MAMFT-tilgang fokuserer på styrken og elasticiteten af ​​familiesystemer og fælles ressourcer til at genoprette og opbygge familieforhold.

Hvorfor studere familie terapi? Par og familie i Kenya står over for daglige udfordringer i en hurtigt skiftende social sammenhæng, ægteskabelig ustabilitet og en stigning i separation / skilsmisse, forandring af forældrenes barns forventninger og stigende konflikt, stigning i stofbrug og vanedannende adfærd, brutale voldshandlinger og barn Forsømmelse, økonomiske og beskæftigelsesmæssige stressorer og sammenbrud af udvidede familieforhold, og listen fortsætter.

Specialiseringområder;

  1. Børne- og ungdomsbehandling
  2. Præparitalt og parterapi

MÅL AF MAMFT PROGRAMMET:

MAMFT sigter mod at forberede ægteskab og familie terapeuter: - Aware og selvreflekterende, etisk videnskabelig, kulturelt følsom, klinisk kompetent.

PAC University indvier en professionel klinisk grad, der udnytter tilgang til at arbejde med personer, par, familier og grupper.

PROGRAMINFORMATION

MAMFT er et toårigt treårigt kandidatuddannelsesprogram, der består af 60 studiepoeng. Studfents gennemgår en klinisk træning på 6 studiepoints og 500 timer praktikum over et år.
Det består af en valgmulighed på to valgfrie kurser; Forskningsprojekt eller et MAMFT-projekt.

ENTRYKKRAV

Minimumskrav til indrejse er en bachelorgrad i Counseling Psychology eller beslægtet disciplin fra et akkrediteret universitet. Minimumskrav til indrejse er en anden klasse ære, øverste division og over (eller en GPA på 3,00 og derover).
Alle ansøgere skal have gennemført følgende forudsætninger for undervisning: Unormal psykologi, Personlighedsteorier, Menneskelig Vækst og Udvikling og Grundlæggende Færdigheder i Counseling.

INTAKE

Indtag er i januar, maj og september.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Pan Africa Christian University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date