Master i kunst - trans-kunst, uddannelse, engagement

HEAD - Geneva

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i kunst - trans-kunst, uddannelse, engagement

HEAD - Geneva

TRANS-, et kandidatuddannelse i billedkunst ved HEAD-Genève, bifalder studerende, der er villige til at engagere sig i deres egne kunstpraksis i samarbejdsprocesser med sociale og / eller uddannelsesmæssige partnere (skoler, samfundshuse, sundhedsinstitutioner, foreninger, der støtter indvandrere ...) , samt galleriuddannelsespraksis (involverer forskellige grupper i et kritisk forhold til kunstinstitutioner).

Undervisningsgruppen - koordineret af kunstnerens kollektive mikrosilloner - og gæstekunstnere, kuratorer og lærere ledsager eleverne i en refleksion på samarbejdsproduktion, adressering og modtagelse og kunst som et muligt redskab til institutionel eller social transformation .

Inden for denne ramme er transpedagogik-blanding kunst og uddannelse med henblik på at skabe innovative former for vidensproduktion og udveksling - undervist og anvendt.

I selve kernen i læseplanen etablerer TRANS- et tre-årigt langkollektivt og samarbejdsprojekt, der involverer eleverne sammen med kulturelle og sociale aktører. Denne kerne opretter et fælles arbejdsområde, der er formuleret med seminarer og kollektive studenterledede læsesessioner.

Denne pædagogiske struktur er opbygget på tætte forhold med elevernes egen praksis. Det sigter mod at fremme en bevidst, etisk og problematiseret tilgang til kunstnerisk arbejde i en social sammenhæng baseret på alternative, kritiske og feministiske pædagogier i særdeleshed. Deltagerne er direkte involveret i de forskellige trin i udformningen, udviklingen og dokumentationen af ​​programmets aktiviteter. En følelse af gæstfrihed og en ånd af deling er en del af hverdagen i TRANS-Master samfundet.

For at udvide intellektuelle og faglige perspektiver, overfører internationale gæster, kunstnere eller forskere inden for socialt engageret kunstpraksis og kritisk galleriuddannelse. TRANS- foreslår forskellige former for offentlig adresse (projekter, åbne seminarer, konferencer, møder osv.) For at åbne rammerne for diskussion om kunstneres rolle i samfundet. Programmet inddrager også eleverne i offentlige konferencer om socialt engagerede kunstpraksis og radikale uddannelser i internationale sammenhænge. TRANS-programmet tilbyder faglige perspektiver i galleriuddannelse, kunstnerisk indgriben i formelle eller uformelle uddannelseskontekster, kunstpraksis i sociale sammenhænge og borgermuseografi.

Afdelingsleder

  • Olivier Desvoignes
  • Marianne Guarino-Huet

assistenter

  • Fanny Bénichou

Undervisningspersonale

  • Marie-Antoinette Chiarenza
  • Claude-Hubert Tatot

Inviterede højttalere

Serge Boulaz, Dias & Riedweg, Janna Graham, Pablo Helguera, Myriam Lefkowitz, Olivier Marboeuf, Mathieu Menghini, Carmen Mörsch

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk


Sidst opdateret December 14, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 semestre
Fuldtid
Price
Pris
2,300 CHF
CHF 575 / pr. Semester
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Geneva, Geneva
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Schweiz - Geneva, Geneva
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen