Master i Landmåling Teknik

Generelt

Program beskrivelse

Master i Landmåling Teknik

Programmet omfatter følgende kurser:

Underground & Marine Survey

Målet med dette kursus er at forklare de metoder og værktøjer, der anvendes til at fastslå opmåling inde i tunneler, off-shore landmåling, og forbindelsen mellem dette arbejde, og at udført på overfladen Jorden, introduktion til marine undersøgelse, søkort, marine kursus, ekkolod og dybdemålinger, der kombinerer ekkolod og GPS-observation, fremstilling af søkort.

Geomatics for Anlæg

Specifikke anvendelser af de principper og teknikker introduceret i tidligere landmåling kurser anvendes på en række tekniske projekter i dette kursus. Hovedvægten vil dog være på den praktiske anvendelse af denne viden i konkrete projekter. Lineær measurements- feltarbejde praksis. Nivellering, Kantet måling, bygning fastsætter, bygning undersøgelser, veje works- beregning kurve, works- veje fastsætter, afløb og rørledninger, højde spænding elektricitet. Søopmåling

Speciale

Dette projekt kan registreres i det sidste semester før eksamen. Projektet har til formål at anvende den studerendes samlede formel viden til et reelt problem på et passende fagligt niveau. I den forstand vil udvikle og teste evnen til at definere og analysere problemet, udvikle løsninger på problemet, til at træffe de nødvendige beslutninger, omsætte ideer til brugbare resultater, og til at klare de uventede problemer i forbindelse med testning og evaluering. Alt dette skal ske mod en stram tidsplan indenfor begrænsede ressourcer og med behørig hensyntagen til sikkerhed, sociale og etiske betragtninger. Kort sagt, at projektet er en god test af den samlede evne som ingeniør eller landmåling eller GIS. Projektet har til formål at anvende den studerendes samlede formel viden til et reelt problem på et passende fagligt niveau. I den forstand vil udvikle og teste evnen til at definere og analysere problemet, udvikle løsninger på problemet, til at træffe de nødvendige beslutninger, omsætte ideer til brugbare resultater, og til at klare de uventede problemer i forbindelse med testning og evaluering. Alt dette skal ske mod en stram tidsplan indenfor begrænsede ressourcer og med behørig hensyntagen til sikkerhed, sociale og etiske betragtninger. Kort sagt, at projektet er en god test af den samlede evne som ingeniør eller landmåling eller GIS.

Senest opdateret Nov 2014

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Minimer