Master i Management

Generelt

Program beskrivelse

Master i Management

Den CMMU International Experience

Asien er nu en vigtig drivkraft i den globale økonomi. Internationaliseringen af ​​erhvervslivet og den kommende integration af ASEAN økonomier i 2015 kræver en ny type manager.

Disse fagfolk har brug for stærke engelske kommunikationsevner og evnen til at vise, at de er følsomme over for andre kulturer, at deres egen.

Den International Program mission CMMU er at producere studerende, der er mere selvsikre til at arbejde i en kompleks global forretningsverden.

Tre ting, der gør vores program den førende Master i Management i Thailand:

1.. Truly International: Vi designer vores pensum at passe til behovene hos virksomheder, der konkurrerer i en dynamisk global økonomi. Alle vores fakultet medlemmer har en international uddannelse baggrund og erhvervserfaring.At berige vores studerende 'international eksponering vi opfordre dem til at bruge et semester med vores partnere, nogle af de øverste asiatiske og europæiske universiteter.

2.. Superior Learning erfaring: Siden 1997 det internationale program har været pioner i at skabe et miljø for studerende, der fremmer aktiv læring. Efter mere end 10 år har vi fortsætter engagere vores studerende med vores lille klasse, ved hjælp af problembaseret læring, case-studier og internationale konkurrencer.

3.. Fleksibilitet i Undersøgelse tid: Omkring 80% af vores studerende arbejder. Fleksibilitet er en afgørende faktor for deres studier. Så vi giver dem valget af studietiden, uge-ende eller hverdage til at passe med deres arbejdsplan.

Siden 1998 har vi hilst mere end 3000 ledere og iværksættere i vores Master i Management, og accelererede deres karriere i de bedste virksomheder i Asien.

Feedback fra vores studerende foreslår, at de satte pris på fleksibiliteten i vores program, dets internationale eksponering og den praktiske viden, vi leverer.

Deltag den førende Master i Management i Thailand. Del din læring erfaringer med andre deltagere, og udvid dit professionelle netværk.

&nbsp

Adgangskrav


Programmet søger ansøgere med følgende minimumskrav kvalifikationer:

• Undergraduate Academic Record - en bachelorgrad i ethvert område med en GPA på mindst 2,50

• engelskkundskaber - English optagelsesprøve fastsat af kollegiet eller IELTS 6..0 eller TOEFL 550 opnået inden for de sidste 2 år

• Ledelse Aptitude - Test af analytisk evne fastsat af kollegiet eller GMAT score på 500 opnået inden for de sidste 5 år

• Motivation til Study - Fit mellem studerendes karrieremål og studieprogram

• Forudgående erhvervserfaring er værdsat i alle programmer, men ikke påkrævet

• personlig samtale kræves af alle ansøgere


Entré Document

Ønskede dokument

• Kopi af id-kort eller pas
• To (2) Fotografier
• Kopi af Transcript
•Indtastede Statement of Purpose
• ansøgningsgebyr på 1.500 Baht eller 50 US $ (kun kontant)


Valgfri Document

• TOEFL / IELTS certifikat
• GMAT certifikat
• Regnskab certifikat


Program Fee


• Single Degree Program 429.000 Baht
• Marketing Double Degree Program 720.000 Baht
• Overseas Tilmeldingsgebyr 35.000 Baht

Senest opdateret Jun 2013

Om skolen

CMMU Vision "At være en førende management skole i Asien bidrager videnbaserede løsninger med socialt ansvar" CMMU Mission "At udvikle faglige og socialt ansvarlige ledere gennem original forskning o ... Læs mere

CMMU Vision "At være en førende management skole i Asien bidrager videnbaserede løsninger med socialt ansvar" CMMU Mission "At udvikle faglige og socialt ansvarlige ledere gennem original forskning og industri engagement aktiviteter." Graduate Identity "Professionelle og socialt ansvarlige ledere" Filosofi Filosofien College of Management Mahidol University (CMMU) afspejler visionen om Prins Mahidol der hævdede, at formålet med uddannelse er at bidrage til den sociale og økonomiske udvikling i samfundet. Ved hjælp af denne vision som vores vejledning, den CMMU søger at skabe en elevcentreret miljø, der gør det muligt for vores studerende til at lære at anvende viden om bedste forvaltningspraksis hentet fra globale og lokale kilder. Vores elevcentreret tilgang fokuserer ikke kun på anvendelse af viden i livet for vores studerende i dag, men også på udvikling af studerende, der besidder de kvalifikationer og motivationer er nødvendige for livslang læring. En ny tilgang til Management Education i Thailand Den College of Management Mahidol University (CMMU) leverer innovative kandidatuddannelser i ledelse, på Master, post-master, og Ph.D. niveauer. Ud over undervisning og uddannelse inden for General Management, kollegiet tilbyder Master of Management (MM) og Certificate of Advanced Graduate Study (KAG) programmer på centrale områder kritiske til Thailand fortsatte udvikling: Entrepreneurship Management, Innovation i Management, Marketing Management , New Technology Ventures, Human Resources Management og Financial Management. Vores Ph.D. i Management giver mulighed for stand fagfolk til at forfine og udvide deres ekspertise inden for ledelse samt deres evne til at skabe ny viden. Ud at opgradere uddannelse, CMMU også beskæftiger sig med virksomhedernes uddannelse, rådgivning, forskning, og i udviklingen af ​​forvaltnings- og ledelse uddannelse værktøjer. Disse programmer giver kritiske forbindelser mellem kollegiet og lokale, regionale og internationale virksomheder og organisationer. De sikrer, at den viden, fokus i kollegiet forbliver frisk, relevante og nyttige for det samfund, vi tjener. Mahidol Universitet har længe været førende i "internationalisering" af de videregående uddannelser i Thailand. Den College of Management er forpligtet til internationale partnerskaber som et middel til at udvikle videnressourcer for thailandske samfund. Til dato har kollegiet udviklet dual uddannelser, studerende og fakulteter udvekslinger, og særlige akademiske programmer med universiteter i Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Norge, Portugal, Kina, Japan, Sydkorea, Storbritannien, USA, Ecuador , Australien og New Zealand. Minimer