Master i Marketing

Kandidatuddannelsen i Marketing program tager dig på en rejse, hvor du udfordre dig selv til at se yderligere på områder af marketing teori, marketing forskning, og markedsføringsskik. Du vil lære at tænke trategically dermed forstå, hvordan der kan skabes markant værdi for kunder og andre interessenter og samtidig opfylde organisatoriske mål.


Første semester

Rejsen begynder med at forstå, hvordan en bæredygtig konkurrencefordel opnås ved at skabe værdi for kunderne og samfundet. Snarere end at fokusere på 'opskrifter på succes ", lægges der vægt på at kigge videre: at forstå, hvorfor noget virker. Det opfordrer også til dyb forståelse af forskning metode. Rejsen tager også dig dybere i verdener af forbrugernes og virksomhedernes-tobusiness marketing, enten produkt eller service, således at du kan tage fat marketing udfordringer i en stadig mere kompleks internationalt miljø.

Andet semester

Praktiske færdigheder udvikles hele programmet, ved at løse (virkelige) tilfælde, spille en forvaltning spil og arbejde i teams. Akademiske kompetencer udvikles hele programmet så godt, så du kan analysere, forstå, reflektere og skabe. Du vil anvende disse færdigheder under specialuddannelser og seminarer om emner, som du vælger, såsom strategi, innovation, tværkulturel forskning og forbrugeradfærd. Specialet er den ultimative del af din rejse, så du kan forske en spændende problem, og gøre en reel forskel i marken.

Karrieremuligheder


Mange kandidater fra Master i Marketing program finde et job i marketing management eller markedsundersøgelser, for eksempel som et produkt manager, marketing manager, account manager eller markedet forsker med et stort multinationalt selskab eller i den lille og mellemstore virksomheder sektor.

Beyond marketing

Dog vil en MSc i Marketing ikke kun gavne dig, når de søger en marketing karriere. Kandidatuddannelsen i Marketing giver dig mulighed for at vælge en karriere ud over markedsføring, for eksempel i rådgivning eller ledelse.

Uanset hvilken karriere, du vælger, kandidatuddannelsen i Marketing program ændrer den måde, du tænker og arbejder. At vide, hvordan at løse visse udfordringer ved at forstå, hvorfor gør det muligt at arbejde mere effektivt. Ligegyldigt hvilken type karriere eller arbejdsmiljø, du vælger, vil de faglige og praktiske færdigheder, du udvikler i programmet hjælpe dig gøre en forskel.

Ph.d.

Efter at have afsluttet kandidatuddannelsen, måske fremragende studerende ønsker at overveje at forfølge deres studier på ph.d.-niveau. Som praktikant forskningsassistent, kan du få en ph.d. i fire år under tilsyn af en professor.

Adgangskrav

 • Du kan få direkte adgang til kandidatuddannelsen i Marketing med en universitetsuddannelse bachelorgrad i økonomi, Business Administration eller Econometrics fra Vrije Universiteit Amsterdam, hvis du med succes har gennemført følgende emner: obligatoriske centrale emne Marketing, Marketing tutorial, Marketing Research og metoder og teknikker of Business Economics Research.
 • Ansøgere skal have gennemført kurser i Marketing, Consumer Behaviour og (Marketing) Research Methods, bevidnet af indgående kendskab til standard litteratur nedenfor (eller tilsvarende).
 • Ansøgere skal være bekendt med de områder, hvor markedsføring er anvendt, såsom International Marketing, Service Marketing, Business Marketing eller Consumer Marketing. Standard litteratur indikerer indholdet af disse områder er angivet nedenfor:
  • markedsføring
  • Forbrugeradfærd
  • (Marketing) Research Methods
  • Serviceydelser Marketing *

* Tilrådeligt, ikke påkrævet

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date