Master i Marketing

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

ISCTE Business School er kendt for at tilbyde den mest bedømte, business-orienterede kandidatuddannelse i Marketing i Portugal med et klart internationalt fokus. Vores heltid, et års program er designet til studerende med ringe eller ingen erhvervserfaring og vil give dem en højt avanceret kvalifikation, både teoretisk og praktisk, der vil øge deres karrieremuligheder.

I en konkurrencedygtig, skiftende erhvervsliv er der en stigende efterspørgsel efter unge fagfolk med avanceret marketingfærdigheder, viden, ledelsespotentiale og evnen til effektivt at levere fra dag et i en organisation. IBS-programmet gør brug af sin dybdegående viden om de vigtigste marketingfelter og videregiver denne viden til sine elever og giver dem de værktøjer, de har brug for for at få indflydelse. Programmet har også gæstens højttalere - velkendt inden for marketing - der er ivrige efter at dele deres færdigheder og knowhow med deltagerne i programmet.

Vores engagement i akademisk ekspertise betyder, at vi også er forpligtet til at udvikle hver enkelt studerendes personlige færdigheder. For at sikre, at hver elev når sit unikke potentiale, tilbyder vi et topmoderne personlig udviklingsprogram (PdP) og innovative oplevelser, der gør det muligt for dem at opdage deres lederskabskvaliteter og kreativitet.

Hvis du vil have det bedst mulige forberedelse til en lys og udfordrende fremtid i erhvervslivet, skal du kigge på Master of Marketing i ISCTE Business School, et program der giver det bedste til dem, der søger det bedste.


Hvorfor vælge MSc. i markedsføring på IBS?

1. Du vil få de færdigheder, viden og potentiale for succes i din marketing karriere, der kommer fra vores tidskendte tradition for at forbinde teori med praksis, og dette innovative program selv, der dækker de mest banebrydende aspekter af markedsføring.

2. Ved hjælp af en innovativ tilgang kombinerer programmet funktioner inden for marketing og strategisk ledelse, der udforsker nye grænser takket være vores ekspertise i verdensklasse, som giver dig den organisatoriske vision, målsætninger og strategier samt færdigheder til at anvende dem på markedsføring .

3. Programmet giver dig unikke muligheder for personlig udvikling - et centralt element i kandidatuddannelsen. i marketing. Der tilbydes også et parallelt program, der udforsker og udvikler ethvert aspekt af adfærdsmæssige, holdningsmæssige og personlige færdigheder, hvilket gør dig bedre forberedt på at nå både dine professionelle og personlige mål.

4. En ledende leder vil fungere som din individuelle marketing mentor og give dig de råd, rådgivning og ekspertise, du har brug for til at opfylde dine karrieremål.

5. Der tilbydes en bred international eksponering - ikke kun af vores internationale fakulteter og studerende - men ved en uges boligophold i Spanien i samarbejde med en af ​​vores prestigefyldte uddannelsespartnere. Mid-week erfaring vil give dig direkte kontakt og førstehånds viden om forskellige forretningsmiljøer og realiteter.

6. Du vil have unikke muligheder for at deltage i netværk, teamopbygning og idédeling fra dag ét af kurset. Programmet starter med en boligweekend med det formål at hurtigt fremme personlige kontakter, bygge teamkemi og fremme programbevidsthed. Denne ånd styrkes året rundt med en lang række andre aktiviteter.

7. Programmet giver dig et skridt i gang med at blive integreret i markedet med deltagelse af succesrige alumner, der nu arbejder for højprofilerede virksomheder som Unilever, Procter & Gamble, Coca-Cola, Deloitte, TMN, Vodafone, Google, HP, KPMG, Kraft Foods, SIC, L'Oreal, Galp Energia og andre prestigefyldte virksomheder.

8. Kursusindholdet styrkes af tilstedeværelsen hos ISCTE fra det første europæiske laboratorium for forskning og analyse af nye internationale trends i marketing - The Marketing FutureCast Lab-projekt, sponsoreret af et joint venture af 20 af de mest profilerede virksomheder, der opererer i Portugal.

9. Du får den uforglemmelige mulighed for at bo i en af ​​de sikreste og mest kosmopolitiske byer i Europa. Med en meget overkommelig leveomkostninger, varmt klima, sandstrande og en yderst gæstfri, multikulturel befolkning, er dette Europas vestkyst hovedstad.

Undervisning 2020/2021

Undervisningen for hele programmet er 6.850 €:
5.250 € i 1. studieår og 1.600 € i 2. studieår (afgangsår).

I det første år kan studieafgiften betales enten i et enkeltbeløb eller fordelt over ni afdrag.

Ansøgningsproces 2020/2021

Vi kræver følgende færdigheder og kvalifikationer fra ansøgere til vores internationale masteruddannelser:

  • En bachelorgrad udstedt af et universitet eller en højere læreanstalt;
  • Færdighed i engelsksprog;
  • Resultaterne af en ansøgers GMAT- eller GRE-eksamen kan, selv om de ikke er obligatoriske, øge deres chancer for at blive accepteret;
  • To anbefalingsbreve;
  • Et motivationsbrev
  • CV;
  • Diploma og Udskrift af Records.

Dokumentation

På anmodning fra Admissions Office skal du sende (kopier af papir og filer med scannede dokumenter):

En kopi af dit officielle bachelorgradsbevis og eventuelle andre grader, der er nævnt i ansøgningsskemaet (hvis relevant) * Faglige transkripsioner af kurser og karakterer (hvis relevant) To originale fotos Kopier af dit ID-kort eller pas (og hvis det er relevant af Fiscal Identity Number ) GMAT-score - valgfri *

* I tilfælde, hvor et eksamensbevis ikke er tilgængeligt, men eksamen forventes inden september 2020 - beder vi studerende om at underskrive en forpligtelseserklæring. Bacheloreksamen skal leveres senest medio september.

* Præsentationen af ​​GMAT score kan øge værdien af ​​din ansøgning og kan i visse tilfælde være obligatorisk.

Testresultater skal sendes direkte af ETS (Educational Testing Service) til ISCTE Business School.

Kontakter

Maria Ana Henriques
masters.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tlf .:(+351) 210 464 209

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Iscte Business School is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of econom ... Læs mere

Iscte Business School is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to the corporate world are a distinctive feature of our School. Since the outset, IBS has relied on the support of invited faculty from the business world whose collaboration has provided valuable input for our curricula. Minimer

Akkrediteringer