Master i parallelle og distribuerede computersystemer

Denne Master lægger vægt hands-on eksperimenter, featuring mange software lab kurser, uddanne dig til at løse udfordrende forskning problemer ved hjælp af software eksperimenter. Du vil arbejde på design, implementering, test og performance analyse af komplekst system software. Opererer i små teams, vil du træne dine forskningssamarbejde færdigheder. Kurser omfatter Parallel programmering og distribuerede systemer, Cluster og Grid Computing og Computer Graphics.

Programmet i en nøddeskal


Studieordningen kræver, at du tager obligatoriske fag værd 32 ECTS og valgfag værd 27 ECTS. Vægten skifter gradvist fra klasseværelset foredrag til uafhængige og forskningsorienteret studie med praktisk arbejde, seminarer og identifikation af åbne forskningsspørgsmål.

Obligatoriske fag omfatter:

 • Distribuerede systemer
 • Parallel Programming
 • Computer & Network Security

Karrieremuligheder


PdCs er en forskning kandidatuddannelse, hvilket betyder, at de fleste af vores studerende forbereder til en karriere i akademisk eller industriel forskning. Mange af vores kandidater fortsætte deres studier ved at opnå en ph.d. forskerstilling på en top universitet. Andre slutte industrielle forskningslaboratorier. Den pdCs programmet er også en glimrende forberedelse for studerende, der overvejer en anden karrierevej. For eksempel kan nogle studerende ønsker at deltage højteknologiske virksomheder hvor der er behov deres specifikke kompetencer til gennemførelse af innovative projekter. Andre vil blive opkøbt af virksomheder på udkig efter den ideelle kombination af tekniske færdigheder og kreative problemløsning evner. Nogle kandidater har et iværksættersamfund drev og starte deres egne virksomheder.

Specifikke krav kandidatuddannelse

 • hollandske ansøgere
  Kandidatuddannelsen i Parallelle og distribuerede computersystemer er en internationalt orienteret, tværfaglig program baseret på fremragende forskning på VU Amsterdam. De krav, procedurer og regler er derfor forskellige fra en standard kandidatuddannelse. Først og fremmest de studerende nødt til at gennemgå en udvælgelsesprocedure for at få adgang. Konkurrencen er hård, da programmet er åbent for udenlandske studerende, og er bredt annonceret i udlandet. Du vil konkurrere om et begrænset antal steder med studerende fra Europa, USA, Indien, Kina og andre steder. Standarder vil være meget høj faktisk. Dette er en specialiseret kandidatuddannelse, der hovedsagelig består af klasser, øvelser og projekter i edb-systemer. Studerende foretrækker at tage en bred Master rådes til at vælge en standard program. I overensstemmelse med programmets internationale orientering, er proceduren for ansøgning baseret på systemet i lande som Storbritannien, USA og Canada. Den samme procedure, regler og ansøgning dato gælder for hollandske studerende, med følgende undtagelser: hollandske studerende betale standard studieafgift. De generelle regler med hensyn til SU og lån gælder. Hollandske studerende ikke behøver at betale en del af deres studieafgifter inden den 15. april. Hollandske studerende er ikke forpligtet til at bevise midler.

 • HBO-ansøgere
  Studerende med en bachelorgrad i datalogi fra et institut for højere erhvervsuddannelse (HBO), er også berettiget til at ansøge. Men i mange tilfælde disse studerende bliver nødt til at tage ekstra kurser for at opfylde adgangskrav. Dette kan tage noget op til et år. Vi anbefaler, at udfylde et universitet bacheloruddannelse før anvendelse. Men studerende, der har opnået gode karakterer i erhvervsuddannelser er velkomne til at konkurrere om en plads direkte.

 • Internationale ansøgere
  Da denne internationale kandidatuddannelse undervises helt på engelsk, ansøgninger fra udenlandske studerende er velkomne. Udgangspunktet niveau af hollandske universitet Master studier er sammenlignelig med andre vesteuropæiske lande. Internationale studerende, der ønsker at følge en fuld to-årig kandidatuddannelse skal opfylde de almindelige hollandske adgangskrav. Dette er en bacheloruddannelse eller en erklæring om, at ansøgeren har gennemført kurser i relevante emner for i alt mindst tre hele års akademiske studier eller mindst 180 ECTS-point i relevante emner.


Generel sprogfærdighed krav

Vrije Universiteit Amsterdam kræver internationale ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, eller som har fået en international studentereksamen eller europæiske studentereksamen eksamensbevis.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
For EEA-studerende € 13.300 for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato