Master i projektledelse

Generelt

Program beskrivelse

Master i projektledelse

Universidad EAN skaber ledere i projektledelse, som arbejder som ledere og konsulenter og forskere på nationale og internationale projekter. Kandidatuddannelsen i projektledelse fra Universidad EAN bidrager til økonomisk, politisk og social udvikling gennem bidrag fra kandidater i offentlige eller private organisationer, der fører projekter fra design, planlægning, implementering, overvågning og lukning.

Kandidatuddannelsen i Project Management fra Universidad EAN giver en komplet og omfattende vision i projektledelse. Programmet dækker den sammenhæng, hvor lederen udfører de aktiviteter, teknikker og værktøjer, der er nødvendige for effektivt at styre projekter og teknikker i individuel og kollektiv human resource management direkte i at opfylde projektmål og interessentinteresser.

Fra et overordnet perspektiv udvikler Masters i Project Management fra Universidad EAN adfærdsmæssige færdigheder i forhold til mennesket, funktionelle færdigheder relateret til handlinger og holistiske kompetencer, der refererer til "knowhow" eller ekspertise i specifikke sammenhænge.


Kompetencer af Graduate

  • Design, styre og lede forskellige typer projekter i overensstemmelse med internationale standarder for PMI ®, Project Management Institute.
  • Opret et passende organisatorisk klima for de involverede i et projekt for at udvikle processer, der skaber, genererer og formidler viden.
  • Lederkonsulent og forskningsprojekter anvendt til projektledelse, anvendelse af master niveau ekspertise og retningslinjer for internationale standarder som PMI ®.
  • Forstå projektledelse fra et iværksætterperspektiv og anvende kompleks, strategisk og global tænkning.
  • Led hver fase og proces i projektets livscyklus, definere omfanget, resultaterne, de involverede og kontrol- og godkendelsesmekanismerne i hver fase, der dækker al viden i projektledelse.
Senest opdateret September 2017

Om skolen

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Minimer