Master i videnskab inden for informationsteknologi (informationsteknologi ledelse) 21-måneders spor

Generelt

Program beskrivelse

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 21-måneders spor er skræddersyet til studerende, der søger at udvikle grundlæggende IT- og IT Management-færdigheder eller starte deres karriere inden for IT. Den MSIT-ITM kombinerer en omfattende informationsteknologi og ledelse læseplan med en 400 timers praktik og en industri baseret Information Systems Project, Der leverer værdifulde og omfattende karriere erfaring, teori og viden.

Skolet det tværfaglige Carnegie Mellon University tradition og uddannet som analytisk problemløsere, vil du blive udstyret med en integration af informationsteknologi og lederevner specielt designet til at forberede dig til IT-branchen lederroller og gøre det muligt for dig at starte eller fremme din karriere i IT og tilknyttede industrier.

Den MSIT-ITM program har en erfaren og professionel fakultet, der forstår behovene hos de studerende, og er dedikeret til at levere en kvalitet lærerig oplevelse for alle studerende. Vores praktiske tilgang til uddannelse gør det muligt for studerende at straks at anvende på jobbet, hvad de lærer i klasseværelset.

Skræddersyet til studerende med eller uden en IT baggrund, karriere eller viden, programmet giver de studerende med viden om aktuelle informationsteknologier og deres forretningsapplikationer, og lederevner afgørende for en vellykket føre digital transformation på tværs af en bred vifte af brancher og organisationer.

Den MSIT-ITM Programmet indeholder også en obligatorisk, industri baseret, 400 timers praktik og Information Systems Project. Disse virkelige verden dele af programmet giver dig arbejds-erfaring og branchekendskab til at sætte skub i din karriere og differentiere dig i det konkurrenceprægede globale marked.

Den MSIT-ITM pensum er nedsænket med udfordrende baner designet til at udnytte dit potentiale innovation. Du er bemyndiget til at tilpasse din uddannelse ved at vælge fra en bred vifte af kurser valgfag gennemført via kurser og uafhængig undersøgelse. Klasserne holdes små og kursets indhold er karriere relevant at sikre, at eleverne får den nødvendige støtte til at udmærke sig i klasseværelset.

Højdepunkter

 • En amerikansk grad fra Carnegie Mellon University, rangeret nr. 1 i computer science schools (US News & World Report 2010) og nr. 3 i fagområdet datalogi og informationssystemer (QS World University Rankings 2014)
 • En undersøgelse program ideel til studerende, der starter eller fremrykkende deres karriere.
 • Dette program giver berettigelse til Post Study Work Visa i Australien
 • En 12-uger industri placering praktikplads, så du kan udvikle dine færdigheder i Australien eller i udlandet
 • En høj kvalitet program, der integrerer styring og it teori, viden og færdigheder
 • Indeholder praktisk erfaring gennem informationssystemprojektet

Curriculum

Vores MSIT-ITM program har en unik tværfaglig læseplan af analytiske og kvantitative undersøgelser. Studerende er bemyndiget til at tilpasse deres grad ved at vælge fra en bred vifte af kurser valgfag gennemført via kurser og uafhængig undersøgelse. Vi er bredt anerkendt for vores unikke tværfagligt miljø, fremme arbejdet på tværs af afdelinger linjer. Som et resultat, vores MSIT kandidater ind i verden med evnen til at løse komplekse problemer.

MSIT-ITM 21-måneders sporet kræver, at du studerer 168 enheder i alt omfattende 138 enheder værd af kerne kurser, et 12-enhed Information System Project og 60 enheder af valgfrie kurser og 12 af praktik. Kombinationen af ​​kurser og virkelige verden erfaring gennem Information Systems Project og Praktik, giver dig mulighed for at skræddersy programmet til din karriere og renter behov ved at vælge relevante valgfag mens man studerer centrale kurser, der giver en kerne fundament af færdigheder og viden.

Fuldtids studerende gennemføre programmet over fem studieophold. Studerende kan begynde i enten januar eller august indtag. Hver studieperiode svarer til 12-13 ugers studie og normalt består af 48 enheder til en værdi af kurser. Hvert kursus tildeles enten 6 eller 12 enhed vægtning, der er omtrent svarer til 1 uges undersøgelse. Derfor kan du studere en kombination af 6 og 12-kurser for at opfylde dine programkrav.

Deltids-studerende har op til fem år at gennemføre deres program dog mest komplette program i to til tre år.

For en vellykket afslutning af MSIT-ITM program, skal du udfylde 168 enheder i alt:

 • fuldføre 114 enheder af centrale krav (medmindre undtaget)
 • komplette 54 enheder af valgfag
 • færdiggør et 24 enhed Information Systems Project
 • fuldføre en 400 timers praktikophold
 • opnå en kumulativ kvalitet punkt gennemsnit (QPA) på mindst 3,0

Omkostninger

Undervisningen er opkrævet på en per studietid basis. Omkostninger per studieopholdet kan ændre hvert akademiske år. Udsættelse af optagelse vil pådrage studieafgifter til den gældende sats. Praktikperioden studietid pådrager ingen undervisning omkostninger.

Financial Aid og stipendier

Vi tilbyder en vifte af akademiske fortjeneste baseret stipendier til studerende, der søger økonomisk støtte i deres studier.

Financial Aid for amerikanske Studerende administreres af Heinz College Office of Financial Aid i Pittsburgh.

ITM
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, cre ... Læs mere

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, creating wide-reaching networks of contemporaries, global experts and alumni.Students graduate with the Carnegie Mellon University American degree and are taught by highly qualified faculty who boast extensive careers in teaching, basic and applied research, and leadership in their respective fields. Minimer