Master Innovation og Entrepreneurship

Generelt

Program beskrivelse

Master Innovation og Entrepreneurship uddannelsen giver avanceret erhvervskundskab sammen med at give dig mulighed for at udvikle en iværksætterisk tankegang og udstyre dig med de rette færdigheder og værktøjer til succesfuldt at anvende dine innovative ideer til at øve.

Desuden giver det unikke format og den holistiske, tværfaglige tilgang til studieprogrammet dig mulighed for at udforske nye horisonter og meget aktuelle emner, der gør Master Innovation og Entrepreneurship til en helt unik oplevelse.

På denne måde udvikler du dig til en ansvarlig iværksætter med bred kulturel forståelse og en stærk personlighed.

Master Innovation og Entrepreneurship et overblik

PROGRAM START

September (pre-master: maj)

UNDERVISNINGSSPROG

100% engelsk

VARIGHED

 • 18 måneder (Single Degree)
 • 24 måneder (Dual Degree)

WORKLOAD 90-120 ECTS (afhængig af første grad)

FORMAT Heltid

HØJDEPUNKTER

 • 1 af 6 Internationale Fokuser
 • Innovation og iværksætterprojekter
 • 1 integreret Semester i udlandet eller Dual Degree

ADGANG

 • Første akademiske grad i erhvervslivsstudier (undtagen Pre-Master)
 • fremragende engelsk færdigheder

UDGIFTSBELØB € 24.000

MBS BEST SCHOLARSHIP MBS tilbyder et begrænset antal del stipendier til fremragende kandidater.

Modulstruktur107777_MBS_MA_IE_ModuleStructure.jpg

Studieretning

Curriculum for Master Innovation og Entrepreneurship studieprogrammet på Munich Business School er baseret på fire søjler:

Kernemoduler giver dig ikke kun et stærkt fundament for international business og management viden og den relevante knowhow til at anvende den til praksis, men de har også en enestående kombination af emner, der går langt ud over indholdet af konventionelle business studier - gør Master Innovation og Entrepreneurship et unikt studieprogram.

Fokusmoduler er eksklusive til Master Innovation og Entrepreneurship og er specielt designet til at give dig avanceret ekspertviden om innovationsstrategier, ideation og prototyping, start og skalering af en virksomhed og meget mere ekspertise, som du vil kommandere i orden at blive en innovativ iværksætter.

To innovations- og iværksætterprojekter udfordrer din iværksætterkompetence allerede i dine studier. I samarbejde med dine medstuderende lærer du, hvordan du opretter en idrifttagning og sætter den i praksis, og hvordan man omfang, udfører og leverer et innovationsprojekt bestilt af et virkeligt firma. Det perfekte forberedelse til din karriere som en innovativ, ansvarlig og globalt sindet iværksætter!

Valgfag har forskellige muligheder for yderligere at tilpasse din studieoplevelse på Munich Business School og blive involveret i Technology Trends, Happiness in Business og mange flere emner, der gør det muligt at opdage nye perspektiver.

Innovation og iværksætteri - Praktiske projekter

Innovation og Entrepreneurship Projekter udfordrer din iværksætterkompetence allerede i dine studier. I samarbejde med dine medstuderende lærer du, hvordan du opretter en idrifttagning og sætter den i praksis, og hvordan man omfang, udfører og leverer et innovationsprojekt bestilt af et virkeligt firma. Det perfekte forberedelse til din karriere som en innovativ, ansvarlig og globalt sindet iværksætter!

Tag Fast Track til din egen opstart

Du kan ikke vente med at få din iværksætterkarriere påbegyndt og ønsker at sætte din forretningsidé i praksis så hurtigt som muligt?

Som Master Innovation og Entrepreneurship-studerende har du mulighed for at springe dit semester i udlandet på en af Munich Business School internationale partneruniversiteter for yderligere at uddybe din idrifttagning og starte din egen virksomhed allerede før din eksamen. For at nå dette mål, modtager du løbende coaching og supervision af MBS-undervisere indtil det tidspunkt, hvor dit produkt eller din service er klar til at slå markedet.

International Focus

Selv om grundlæggende forretningsprincipper gælder overalt, er hvert internationalt marked formet af egne politiske, kulturelle og historiske landskaber. En god del af kursusarbejdet er derfor dedikeret til at udforske internationale markeder, internationale forretningsmetoder og specifikke økonomier, der for øjeblikket påvirker den globale forretning.

Under din kandidatuddannelse ved MBS vælger du et internationalt fokus per semester.

Term 1 (september-december)

 • Virksomhed i Tyskland
 • Erhverv i Kina I
 • Virksomhed i Latinamerika I

Tidsrum 2 (januar-maj)

 • Virksomhed i Europa
 • Erhverv i Kina II
 • Virksomhed i Latinamerika II
 • Virksomhed i USA
 • Virksomhed i Emerging Markets

Master Innovation og Entrepreneurship - Semester i udlandet og Dual Degree

Semesteret i udlandet på en af MBS's over 60 partneruniversiteter over hele verden vil udgøre en uforglemmelig oplevelse for dig. Ved at tilbringe et semester på et internationalt universitet vil du udvide dine interkulturelle kompetencer og fremmedsprogskendskab og finde venner til livet.

European Business Summer - "Gateway to Germany"

Efter andet semester har internationale studerende mulighed for at besøge sommerskolen i Zagreb School of Economics and Management (ZSEM) i Kroatien. Desuden kan de deltage i et intensivt sprogkursus på tysk samt en karriere- og ansøgningstræning på det tyske arbejdsmarked på MBS (periode: juni til august).

Dual grad

Samarbejdet mellem Munich Business School og berømte internationale universiteter giver dig mulighed for at tjene to forskellige kandidatgrader inden for to år.

Den generelle struktur for Dual Degree-programmerne er to semestre ved MBS plus to semestre ved partnerinstitutionen, efterfulgt af kandidatopgaven.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades ... Læs mere

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades for internationality and practical relevance and among others, ranked by Trendence Employability Ranking 2016 as 1st amongst all private universities of applied sciences, including all academic subjects across Germany. Minimer