Populære Studier

Antallet studievalgmuligheder kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære studier.

Nyligt tilføjede kandidatstudier

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences

Master I Offentlig Historie

Januar 16, 2018
Det offentlige historieprogram er rettet til alle BA-kandidater, ikke kun i historien, og ikke kun i humaniora, som gerne vil gennemføre forskningen om og fremme den offentlige brug af historien.

University of Wroclaw - Institute of Sociology

Masterprogram I Sociologi, Specialisering Interkulturel Mægling

Januar 16, 2018
Masteruddannelsen i sociologi, specialisering "Interkulturel mægling" tilbydes af Institut for Sociologi ved universitetet i Wroclaw. Institut for Sociologi blev grundlagt i 1988. Det er det ældste forsknings-og uddannelsescenter i Wrocław, der tilbyder BA og MA-programmer i sociologi baseret på højt kvalificeret personale.

Liaoning University of Technology

Master I Maskinteknik

Januar 16, 2018
De vigtigste faglige uddannelsesstuderende til at mestre design og produktion, teknologiudvikling, edb-software og praktiske færdigheder inden for maskinteknik, dyrke elevernes evne til videnskabeligt at analysere og løse praktiske problemer inden for maskinteknik, således at eleverne have en videnskabelig tankegang og et innovativt designkoncept af… [+] højt niveau ansøgning ekspertise. Efter eksamen kan eleverne engagere sig i design, fremstilling, ledelse, forsknings- og undervisningsarbejde, mekaniske relaterede felter. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Kandidatgrad