Populære Studier

Antallet studievalgmuligheder kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære studier.

Nyligt tilføjede kandidatstudier

Indian Institute Of Film And Animation

Master Diploma I Fashion Design

Marts 21, 2018
Med en blanding og match æstetik ønsker du personlige produkter, der viser deres individualitet. For at imødekomme deres forventninger vender branchen sig til modedesignere, der har en mere diskriminerende, beregnet og proaktiv tilgang til kreativitet.

Universidad de las Islas Baleares - UIB

Kandidatuddannelsen I Teoretisk Kemi Og Computermodellering (MQTM)

Marts 20, 2018
Hovedformålet med denne kandidat er at tilbyde den studerende avanceret træning, specialiseret og tværfaglig, med det formål at fremme deres igangsætning i forskningsopgaver inden for teoretisk og beregningsmæssig kemi. Computational modellering på molekyliveau er blevet udformet i de sidste tyve år som et værktøj, der på tværs af vejen dækker mang… [+]e områder af viden: fra biokemi til nye materialer, gennemgår alle kemiområder og nye områder som nanovidenskab. [-]

Taylor’s University

Master I Datalogi

Marts 20, 2018
Kandidatuddannelsen i datalogi er et forskningsprogram, der sigter mod at give fortsat faglig og videnskabelig udvikling for studerende efter deres bachelorgrad. Dette program letter eleverne at erhverve avanceret viden og færdigheder i at søge computing løsninger til organisationer eller samfundsmæssige behov.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Kandidatgrad