Populære Studier

Antallet studievalgmuligheder kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære studier.

Nyligt tilføjede kandidatstudier


Higher School of Economics

Kandidatuddannelsen 'management And Analytics For Business'

November 20, 2017
Dette integrerede program giver eleverne den enestående mulighed for at opnå en banebrydende uddannelse i traditionerne i de bedste europæiske handelsskoler. Programmet er klassisk struktureret med fokus på strategisk og operationel ledelse samt en særlig vægt på analyse og løsninger ved hjælp af Big Data. Ved at tilpasse uddannelsesprocessen omkring … [+]virkelige forretningsprojekter og digitale igangsætninger kan vi træne fremtidens forretningsledere og ledere, som er i stand til at arbejde i en kompleks, stadig udfordrende digital økonomi, samtidig med at de kan udvikle nye forretningsmodeller og garantere deres succes. [-]

The College At Brockport State University Of New York

Psykologi

November 19, 2017
Motiverede studerende, der ønsker at forfølge forskningskarrierer, bør overveje den kombinerede grad i psykologi. Ikke alene får eleverne instruktion i et intensivt format, men de kan tjene deres bachelor- og kandidatgrad på fem år med en fuldtidsforpligtelse.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Kandidatgrad