Søg her for Fjernundervisning Master Grader i Østrig

Top Fjernundervisning Master programmer i Østrig

Kandidat

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Hvis du tænker på at fremme din uddannelse på en institution, hvor akademisk ekspertise overholdes derefter Østrig tilbyder den bedste destination. Disse institutioner er forskning baseret således at de studerende til at få ideer til, hvordan løse virkelige liv problemer.

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i Østrig. Find din Fjernundervisning mester i Østrig her!

Læs mere

Mester business administration og økonomi, psykologi,

Ferdinand Porsche Fern FH
Online Deltid 2 år September 2019 Østrig Austria Online Vienna Wiener Neustadt + 2 mere

tværfaglig uddannelse sejr i den moderne og komplekse verden af ​​arbejde bliver stadig vigtigere. Med Master Degree i erhvervslivet [+]

Kære interesserede, kære kunder, tværfaglig uddannelse sejr i den moderne og komplekse verden af ​​arbejde bliver stadig vigtigere. Med Master uddannelser Business & Economics Psykologi - Østrigs første tænkt som en korrespondance kursus - den mest Ferdinand Porsche FernFH en lyd uddannelse i krydsfeltet mellem mennesker, organisationer og markeder.

Undersøgelsen bygger på den medierede bacheloruddannelsen samt i lignende studieområder basics. Det giver således udvide den allerede erhvervede viden og færdigheder samt en yderligere kvalifikation på et videnskabeligt niveau.

Kandidatuddannelsen henvender sig til bachelor kandidater økonomiske og psykologiske undersøgelser. Målet er at yde professionel, tekniske og ledelsesmæssige færdigheder inden for business & industriel psykologi med vægt i Marketing Management eller Human Resource Management. Der er disse kompetencer bliver undervist, der giver kandidater til ledelsen eller andre at holde rådgivende rolle i strategisk og international ledelse.... [-]


Mester business datalogi

Ferdinand Porsche Fern FH
Online Deltid 2 år September 2019 Østrig Austria Online Vienna Wiener Neustadt + 2 mere

studiet af datalogi økonomi byder på en sund forretning og samtidig grundlæggende teknisk uddannelse. Kandidater [+]

Kære interesserede, Kære prospektivt studie datalogi økonomi byder på en sund forretning og samtidig grundlæggende teknisk uddannelse. Kandidater i dette program er aktive i forskellige teknologiske områder, økonomi og videnskab.

Kandidatuddannelsen i Ferdinand Porsche FernFH bygger på bacheloruddannelsen samt andre andre universiteter, gymnasier og universitetsinstitutioner medierede basics lignende discipliner. Du kan forbedre din allerede erhvervede viden og færdigheder. Desuden i kandidatuddannelsen, at de studerende bliver undervist være at fremme udviklingen af ​​modeller og design, idriftsættelse og løbende udbygning af komplekse informations- og kommunikationssystemer, der kræves. ... [-]


Mester i moderne indiske studier

University of Göttingen
Online Fuldtid 4 semestre October 2019 Østrig Innsbruck

Denne engelsksprogede kandidatuddannelse forener perspektiver fra humaniora, samfundsvidenskab og økonomi. [+]

Master i Modern indiske studier (MA) For potentielle Indien specialister: Denne engelsksprogede kandidatuddannelse forener perspektiver fra humaniora, samfundsvidenskab og økonomi. Ud over faglig viden specifikt til Indien, vil du erhverve velfunderet afgørende viden fra regionale og Kulturvidenskab. Dette vil blive konsolideret ved et besøg i Indien, integreret i uddannelsen. Emner undervist omfatte sociale, kulturelle og økonomiske fænomener i det moderne Indien. Programmet er støttet af det tværfaglige Center for Moderne indiske studier (CeMIS). Den engelsksprogede kandidatuddannelse i moderne indiske studier giver dybdegående specialviden om emnet, evnen til at arbejde selvstændigt med fagspecifikke og tværfaglige forskning og til at anvende opnåede indsigter. Uddannelsen kvalificerer de studerende til en succesfuld karriere ved tilvejebringelse af ekspertise, metodiske og analytiske færdigheder og danner grundlag for videre studier i ph.d.-uddannelser.... [-]