Master Administration Studies i Kasakhstan - Master Kasakhstan

Master Administration Studies i Kasakhstan - Master Kasakhstan

Administration Studies

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Kasakhstan, officielt Republikken Kasakhstan er et land i Centralasien, med dens mindre del vest for Ural floden i Østeuropa.

Master grad programmer i Administration Studies i Kasakhstan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Public Administration (MPA)

KIMEP University
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Kasakhstan Almaty

Master of Public Administration er et program for studerende klar til at afsætte deres karriere til service i den offentlige sektor. Dette er det centrale Asiens bedste program for studiet af regeringen, en [+]

Master of Public Administration (MPA)

Akkrediteret af den europæiske sammenslutning for Offentlig Administration Akkreditering

Master of Public Administration er et program for studerende klar til at afsætte deres karriere til service i den offentlige sektor. Dette er det centrale Asiens bedste program for studiet af regeringen, en akademisk disciplin, der er veludviklet i Europa og USA. Eleverne lærer detaljerne i forvaltningen for offentlige, ngo'er og andre non-profit organisationer. De modtager et højt niveau baggrund i den politiske analyse, der tager politiske, sociale og økonomiske faktorer i betragtning. Det er et tværfagligt program, der fokuserer på organisatorisk styring, finansiering, menneskelige ressourcer, politiske anliggender, arbejdsmarkedsforhold og andre kritiske spørgsmål. Kombineret med uddannelse i statistik og computersoftware, programmet producerer meget beskæftigelsesegnede kandidater til den offentlige sektor.... [-]