Master Administration Studies i Pakistan - Master Pakistan

Master Administration Studies i Pakistan - Master Pakistan

Administration Studies

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Pakistan er hjemsted for Indus-dalen civilisation, som er blandt de ældste i verden. Engelsk er det officielle sprog, der anvendes i alle statslige og de fleste uddannelses-og forretningsenheder, og er også forstået og talt på forskellige niveauer af kompetence ved mange mennesker omkring Pakistan, især de øverste klasser og folk, der har gået gennem højere uddannelsesniveauer, og de bosat i de større byer.

Master grad programmer i Administration Studies i Pakistan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master i Human Resource Management (mhrm)

University of Management and Technology - Pakistan
på universitet Fuldtid 2 år April 2019 Pakistan Lahore

Denne fuld tid Master of Human Resource Management (MHRM) uddannelsen er en praktisk og kritisk introduktion til filosofi, værdier, politikker og praksis HRM i det pakistanske sammenhæng. [+]

Denne fuld tid Master of Human Resource Management (MHRM) uddannelsen er en praktisk og kritisk introduktion til filosofi, værdier, politikker og praksis HRM i det pakistanske sammenhæng. Det giver det 21. århundredes færdigheder, viden og forståelse i private og offentlige sektor organisatoriske rammer. Moderne emner i human resource management, såsom arbejdsstyrkens mangfoldighed, medarbejder-ledelse relationer, rekruttering og udvælgelse, uddannelse og karriereudvikling, aflønning, organisatorisk udvikling og forandring, og konsekvenserne af globaliseringen for organisationer undersøges.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Studerende, der afslutter med en Master of Human Resource Management vil være i stand til at: ... [-]