Master Administration Studies i Pakistan - Master Pakistan

Master Administration Studies i Pakistan - Master Pakistan

Administration Studies

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Pakistan, officielt Den Islamiske Republik Pakistan, er et suverænt land i Sydasien. Med en befolkning på over 180 millioner mennesker, er det den sjette mest folkerige land i verden.

Master grad programmer i Administration Studies i Pakistan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master i Human Resource Management (mhrm)

University of Management and Technology - Pakistan
på universitet Fuldtid 2 år April 2019 Pakistan Lahore

Denne fuld tid Master of Human Resource Management (MHRM) uddannelsen er en praktisk og kritisk introduktion til filosofi, værdier, politikker og praksis HRM i det pakistanske sammenhæng. [+]

Denne fuld tid Master of Human Resource Management (MHRM) uddannelsen er en praktisk og kritisk introduktion til filosofi, værdier, politikker og praksis HRM i det pakistanske sammenhæng. Det giver det 21. århundredes færdigheder, viden og forståelse i private og offentlige sektor organisatoriske rammer. Moderne emner i human resource management, såsom arbejdsstyrkens mangfoldighed, medarbejder-ledelse relationer, rekruttering og udvælgelse, uddannelse og karriereudvikling, aflønning, organisatorisk udvikling og forandring, og konsekvenserne af globaliseringen for organisationer undersøges.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Studerende, der afslutter med en Master of Human Resource Management vil være i stand til at: ... [-]