Master Administration Studies i Sverige - Master Sverige

Master Administration Studies i Sverige - Master Sverige

Administration Studies

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Master grad programmer i Administration Studies i Sverige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master i International logistik og supply chain management

Jönköping University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Sverige Jönköping

Ønsker du at tilføje viden om styring og kontrol af internationale og globale forsyningskæde og logistik til din bacheloruddannelse? I så fald Internationale Logistik og Supply Chain Management er programmet for dig. [+]

Ønsker du at tilføje viden om styring og kontrol af internationale og globale forsyningskæde og logistik til din bacheloruddannelse? I så fald Internationale Logistik og Supply Chain Management er programmet for dig.

Dette program er enestående, fordi det tilbyder en tværfaglig uddannelse, der kombinerer de centrale emner af logistik og supply chain management med informatik, og økonomisk geografi.

Du får dyb teoretisk viden og forståelse af forsyningskæden nettet og dets udvikling, samt af de nødvendige redskaber til at analysere, udvikle og ændre sådanne forsyningskæder. Programmet forbereder de studerende til international karriere.

Der er en stærk sammenhæng mellem teori og praksis, og du vil nyde løbende og konstruktiv udsættelse til praksis, udveksling med praktiserende læger, og indsigter fra fakultetets internationalt anerkendte forskning i de forskellige moduler.... [-]