Master Administration Studies i Sverige - Master Sverige

Master Administration Studies i Sverige - Master Sverige

Administration Studies

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Master grad programmer i Administration Studies i Sverige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master i arbejdslivsstudier

Mälardalen University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Sverige Eskilstuna

Programmet i Work Life Studies giver dig et bredt og dybtgående arbejdsperspektiv og introducerer aktuelle perspektiver på udvikling af organisationer og ledelse. Du vil udvikle viden om arbejdsmiljø og sundhed samt til sundhedsfremmende lederskab og sundhedsrelaterede bestræbelser på arbejdspladsen. [+]

Programmet i Work Life Studies giver dig et bredt og dybtgående arbejdsperspektiv og introducerer aktuelle perspektiver på udvikling af organisationer og ledelse. Du vil udvikle viden om arbejdsmiljø og sundhed samt til sundhedsfremmende lederskab og sundhedsrelaterede bestræbelser på arbejdspladsen.

Programmet

Programmet vil give dig en forståelse af udviklingen af ​​Work Life Studies og de udfordringer, det står over for under digitalisering og globalisering. Arbejdslivsstudier omfatter sociale og psykologiske processer i arbejde og forhold og muligheder i arbejdslivet over tid - fra de individuelle, arbejdspladsmæssige, organisatoriske og samfundsmæssige perspektiver. Arbejdets betydning for menneskers udvikling, trivsel og sundhed er en nøglefaktor for programmet.... [-]


Master i International logistik og supply chain management

Jönköping University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Sverige Jönköping

Ønsker du at tilføje viden om styring og kontrol af internationale og globale forsyningskæde og logistik til din bacheloruddannelse? I så fald Internationale Logistik og Supply Chain Management er programmet for dig. [+]

Ønsker du at tilføje viden om styring og kontrol af internationale og globale forsyningskæde og logistik til din bacheloruddannelse? I så fald Internationale Logistik og Supply Chain Management er programmet for dig.

Dette program er enestående, fordi det tilbyder en tværfaglig uddannelse, der kombinerer de centrale emner af logistik og supply chain management med informatik, og økonomisk geografi.

Du får dyb teoretisk viden og forståelse af forsyningskæden nettet og dets udvikling, samt af de nødvendige redskaber til at analysere, udvikle og ændre sådanne forsyningskæder. Programmet forbereder de studerende til international karriere.

Der er en stærk sammenhæng mellem teori og praksis, og du vil nyde løbende og konstruktiv udsættelse til praksis, udveksling med praktiserende læger, og indsigter fra fakultetets internationalt anerkendte forskning i de forskellige moduler.... [-]