Filter
Kandidatgrader
Australien New South Wales New South Wales Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i New South Wales

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Australien, New South Wales. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Administrationsstudier, New South Wales

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Technology Sydney

Master of Local Government giver fagfolk, ledere og ledere i lokalforvaltning med en avanceret krop af viden og færdigheder til at reflektere kritisk på teori og praksis. ... [+]

Kurset giver kandidater med en evidensbaseret lærings tilgang til at opbygge et højt niveau af indflydelse og lederskab på deres lokale regerings arbejdsplads. Kurset, som informeres af UTS Center for Lokal Regerings forskning og kapacitetsopbygning, giver et tværfagligt program med undervisnings- og læringsaktiviteter, der spænder over og ud over fakultetet. Et uddannelsesprogram er udviklet til at matche kravene til hver deltagers individuelle krav, og emner kan studeres gennem intensiv blokudgivelse eller i nogle tilfælde via online leveringsmodus.

Uddannelsen og den faglige udvikling, der ydes gennem Master of Local Government, har til formål at imødekomme individuelle behov og give mulighed for lokale regeringseksperter, der ønsker at udvide deres viden og færdigheder, understøttet af et stærkt fundament i den offentlige service og de demokratiske værdier og principper. Efter afslutningen af ​​kurset har kandidater en god forståelse af aktuelle problemstillinger i lokalsamfundet og i forskellige samfund, samt en evne til at relatere denne viden tilbage til deres egne arbejdspladser. De opnår forsknings- og stipendiekompetencer, der giver dem mulighed for at fortsætte deres egen faglige udvikling gennem korte kurser eller videre akademisk studie, herunder på ph.d.-niveau.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Deltid
1.5 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Human Resource Management er velegnet til ledere og mellemledere, der søger at videreføre deres karriere inden for et specialiseret forretningsområde. ... [+]

Master of Human Resource Management gør det muligt for håbefulde ledere med en særlig interesse i 'folksiden' af organisationer at tilegne sig faglige færdigheder og viden på dette område.

Dette specialiserede kandidatuddannelse udstyrer dig med færdigheder til at skabe nye muligheder og tilpasse sig hurtigt til skiftende forhold på arbejdspladsen. Du vil undersøge strukturer, systemer, kultur og lederskab, herunder hvordan man implementerer organisatoriske ændringer og hvordan man kan udnytte konkurrencefordel på det globale marked. Du vil udvikle viden og færdigheder til at rekruttere og vælge passende personale, styre deres præstationer på arbejdet, udvikle deres færdigheder, sikre deres sikkerhed på arbejdet og håndtere juridiske aspekter af ansættelsesforholdet.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
1.5 år
på universitet
Læs mere på dansk