MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Sydney

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Sydney er hjemsted for Australiens mest højtflyvende uddannelsesinstitutioner. Den ældste universitet i Australien, University of Sydney er blandt de institutioner i byen. Andre omfatter Australian Catholic University og University of New South Wales.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Australien, Sydney. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Sydney Filter

Master of Local Government

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 1.5 - 3 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Master of Local Government giver fagfolk, ledere og ledere i lokalforvaltning med en avanceret krop af viden og færdigheder til at reflektere kritisk på teori og praksis. Dette gør det muligt for dem at anvende denne viden i deres roller i strategisk tænkning, planlægning og formgivning af lokalsamfund.

Master of Human Resource Management

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid Deltid 1.5 år Åben tilmelding Australien North Wollongong Sydney + 2 mere

Master of Human Resource Management er velegnet til ledere og mellemledere, der søger at videreføre deres karriere inden for et specialiseret forretningsområde.