MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Hongkong

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Hong Kong er en af ​​de to særlige administrative områder af People 's Kina, den anden er Macau.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Hongkong. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Hongkong Filter

MPhil i Industrial Engineering og Decision Analytics

The Hong Kong University of Science and Technology
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Kontakt skolen Hongkong Hong Kong + 1 mere

MPhil fokuserer på at styrke elevernes viden inden for deres udvalgte koncentrationsområde og uddannelse til ingeniørforskning og -udvikling. Programmet er yderst velegnet til personer, der stræber efter at tage en førende teknisk rolle i virksomheder med høj værditilvækst.

Master of Human Resources Management (MHRM)

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2020 Hongkong Kowloon Tong + 1 mere

Dette program giver kandidater med afgørende HR viden, færdigheder og kompetencer for at lette ekspertise i at styre og udvikle talent. Med et dobbelt fokus på teori og praksis er dette program designet til håbende unge kandidater, praktiserende HR-fagfolk og ledere, der søger en avanceret uddannelse i HRM.