MASTERSTUDIES

Deltid Master - Administrationsstudier i Indonesien

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Indonesien har vedtaget en uddannelsessystem af høj kvalitet, som giver undervisning i tre grundlæggende niveauer med det højeste niveau er den universitetsniveau. Senest landet opgraderet fem gymnasier til fuldt universitet niveauer med et mål af imødekommende selv internationale studerende, der måtte ønske at studere i Indonesien. Videregående uddannelser i Indonesien er akkrediteret af National Accreditation Board for videregående uddannelse. Nationen 's hovedstad er Jakarta.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Indonesien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Indonesien Filter

Mester i den offentlige administration

Brawijaya University
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
Deltid
Indonesisk
på universitet

Visionen for det Naturvidenskabelige Administration er at blive en institution i administrative videnskaber kvalificerede og anerkendt af det offentlige, hjemme og i udlandet.

Læs mere