Filter
Kandidatgrader
Indonesien Malang Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i Malang

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Indonesien har vedtaget en uddannelsessystem af høj kvalitet, som giver undervisning i tre grundlæggende niveauer med det højeste niveau er den universitetsniveau. Senest landet opgraderet fem gymnasier til fuldt universitet niveauer med et mål af imødekommende selv internationale studerende, der måtte ønske at studere i Indonesien. Videregående uddannelser i Indonesien er akkrediteret af National Accreditation Board for videregående uddannelse. Nationen 's hovedstad er Jakarta.

En af de største byer i Indonesien, Malang er berømt for sin rige historie og kulturel værdi. Et perfekt sted for arkitekter til at udforske. Dette gør det til et ideelt sted for alle de håbefulde arkitekter til at lære og udføre relevant forskning.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Indonesien, Malang. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Malang

Grader
Sted
Indonesien
Malang
Studietype
Hastighed
Brawijaya University

Visionen for det Naturvidenskabelige Administration er at blive en institution i administrative videnskaber kvalificerede og anerkendt af det offentlige, hjemme og i udla ... [+]

mester i den offentlige administration

Vision og mission

Visionen for det Naturvidenskabelige Administration er at blive en institution i administrative videnskaber kvalificerede og anerkendt af det offentlige, hjemme og i udlandet.

Missionerne af fakultetet for administrative Fakultet er:

Forbedring af kvaliteten og mængden af ​​gennemførelsen af ​​Tri Dharma for videregående uddannelse, som omfatter uddannelse og undervisning, forskning og samfundstjeneste. Oprettelse etos administrative videnskab i samfundet og styrke positionen af ​​alumner på arbejdsmarkedet. Forbedring af effektiviteten af ​​ledelse og management fakultet. [-]
Indonesien Malang
Juli 2020
Indonesisk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk