Filter
Kandidatgrader
Jamaica Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i Jamaica

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Et par universiteter i USA har forlængerledninger programmer i forskellige dele af Jamaica. De fleste af de studerende, der tilmelder i disse deltidsuddannelse arbejder fagfolk, der ønsker at fortsætte deres uddannelse uden at skulle flytte tættere til nationen 's universiteter. Jamaica er den tredjestørste ø i Caribien.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Jamaica. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Jamaica

University College Of The Caribbean

Denne kandidatuddannelse giver en relevant og banebrydende pensum til at hjælpe arbejder administratorer styrke deres viden om nutidige offentlige administration praksis. ... [+]

UCC / Commonwealth Executive Master of Public Administration Denne kandidatuddannelse giver et relevant og banebrydende pensum til at hjælpe arbejder administratorer styrke deres viden om nutidige offentlige administration praksis og forbedre deres management og ledelse i den offentlige administration, den offentlige sektor eller non-profit .

[-]
Jamaica Kingston
Kontakt skolen
Deltid
20 - 24 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk