MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Jamaica

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Et par universiteter i USA har forlængerledninger programmer i forskellige dele af Jamaica. De fleste af de studerende, der tilmelder i disse deltidsuddannelse arbejder fagfolk, der ønsker at fortsætte deres uddannelse uden at skulle flytte tættere til nationen 's universiteter. Jamaica er den tredjestørste ø i Caribien.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Jamaica. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Jamaica Filter

Commonwealth executive Master of Public Administration

University College Of The Caribbean
på universitet Online Deltid 20 - 24 måneder Kontakt skolen Jamaica Kingston + 1 mere

Denne kandidatuddannelse giver en relevant og banebrydende pensum til at hjælpe arbejder administratorer styrke deres viden om nutidige offentlige administration praksis.