MASTERSTUDIES

Deltid Master - Administrationsstudier i Jamaica

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Et par universiteter i USA har forlængerledninger programmer i forskellige dele af Jamaica. De fleste af de studerende, der tilmelder i disse deltidsuddannelse arbejder fagfolk, der ønsker at fortsætte deres uddannelse uden at skulle flytte tættere til nationen 's universiteter. Jamaica er den tredjestørste ø i Caribien.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Jamaica. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Administrationsstudier, Jamaica Filter

Commonwealth executive Master of Public Administration

University College Of The Caribbean
Ledelseskurser
<
Deltid
<
20 måneder
på universitet
Online

Denne kandidatuddannelse giver en relevant og banebrydende pensum til at hjælpe arbejder administratorer styrke deres viden om nutidige offentlige administration praksis.

Læs mere

Master Of Health Care Management

University of New Orleans College of Business Administration
Ledelseskurser
<
Fuldtid
på universitet

Karriere sundhedspersonale, der ønsker at forbedre deres muligheder for avancement, netværk med andre ansatte i sundhedssektoren, og forbedre deres forståelse af denne dynamis ...

Læs mere

Executive Master Of Health Care Management

University of New Orleans College of Business Administration
Ledelseskurser
<
Fuldtid
på universitet

Fokus i dette program er management inden for sundhedsvæsenet, hvilket kan omfatte sygehusvæsen, afdelingsledelse og praksis forvaltning, blandt andre karriereveje.

Læs mere