Filter
Kandidatgrader
Kina Beijing Beijing Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i Beijing

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

På grund Beijing status som et kulturelt og politisk hovedstad i Kina, har mange lokale og internationale studerende strømmede i denne by, for at studere i forskellige colleges og universiteter. Byen byder på store muligheder for at videregående uddannelser entusiaster især til dem rettet til teknologi.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Kina, Beijing. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Beijing

MIP Politecnico di Milano School of Management

Global Executive Master in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) er et tolv måneder langt program undervist på campus ved to europæiske skoler, MIP Politecnico d ... [+]

Nøgle detaljerStartdato: oktober 2019 Format: DeltidVarighed: 12 månederStudieafgift: € 16.500Undervisningssprog: EngelskSted: MIP Politecnico di Milano (Milano, Italien), EADA Business School (Barcelona, Spanien), Beijing Jiaotong University (Kina).Krævet kvalifikation: mindst 5 års erhvervserfaring ideelt i drift / supply chain management industrier.

Global Executive Master in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) er et tolv måneder langt program undervist på campus ved to europæiske skoler, MIP Politecnico di Milano i Milano (Italien) og EADA Business School i Barcelona (Spanien), med en særlig international uge i Beijing Jiaotong-universitetet i Kina.

Kurset sigter mod at instruere arbejdende ledere om de centrale elementer og teorier i moderne operationer og supply chain management. Deltagere i programmet får muligheden for at studere i to af Europas førende handelshøjskoler og optjene en Executive Master Degree, mens de studerer i et deltidsleveringsformat. Derudover involverer programmet et omfattende samarbejde med partnerfirmaer og firmaer, herunder projektarbejde, konsultationsmuligheder og netværksbegivenheder, hvor studerende arbejder med relevante brancherelaterede projekter. Fra og med 2019-udgaven er GEMOS akkrediteret af CIPS - Chartered Institute of Procurement and Supply - hvorved studerende får mulighed for at få den professionelle MCIPS-licens inden for 5 år efter eksamen uden ekstra omkostninger .... [-]

Kina Guangzhou
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk