MASTERSTUDIES

Deltid Master - Administrationsstudier i Litauen

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Litauen, officielt Republikken Litauen er et land i Nordeuropa, den største af de tre baltiske lande. Det ligger langs den sydøstlige kyst af Østersøen, øst for Sverige og Danmark. Mere end 90% af litauerne taler mindst ét ​​fremmedsprog og halvdelen af ​​befolkningen taler to fremmedsprog, primært russisk og engelsk.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Litauen. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Administrationsstudier, Litauen Filter

Master i Logistik Management

Mykolas Romeris University
Ledelseskurser
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 semestre
01 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Formålet med studieprogrammet Logistik Management er at uddanne højt kvalificerede specialister, som vil kunne styre logistikvirksomheder eller -afdelinger i et globalt konkur ...

Læs mere

MSc i skibsfarts- og havneteknik (specialiseringer - havnehåndtering; flåde teknisk driftsstyring; skibsarkitektur og havteknik)

Klaipeda University
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i Shipping og Port Engineering er designet til at forberede højt kvalificerede specialister og forskere i stand til at engagere sig i den intellektuelle og ...

Læs mere

Kandidatgrad i fremtiden fremsyn og strategisk styring

Kazimieras Simonavicius University
Ledelseskurser
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Fremtidig fremsyn og strategisk Governance er det første uddannelsesprogram af fremtidige studier i Litauen. Programmet kombinerer tværfaglighed, komplementaritet og integrere ...

Læs mere