MASTERSTUDIES

Deltid Kandidat Administrationsstudier Mellemamerika og Caribien

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Mellemamerikanske og caribiske nationer er rig på kultur, historie og kultur. De er stolte af deres gamle historie, og de fleste af de borgere tager stolthed og glæde i viser deres land til internationale øjne. Den unikke kulturelle landskab giver et one-of-a-kind møde, der er uadskillelig fra en følelse af spænding og erfaring. Mellemamerika er det ideelle sted at jorde sig i mens du nyder mere end et par af livets største fornøjelser.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier Mellemamerika og Caribien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

7 Resultater i Administrationsstudier, Mellemamerika og Caribien Filter

Master i Human Talent Management (International)

Universidad Panamericana de Guatemala
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
18 måneder
Spansk
på universitet

Programmet fokuserer på at udvikle etiske værdier, værktøjer og kvaliteter i den generelle kontekst af administrationen; specialiseret i processer med personaleadministration, ...

Læs mere

Commonwealth executive Master of Public Administration

University College Of The Caribbean
Ledelseskurser
<
Deltid
<
20 måneder
på universitet
Online

Denne kandidatuddannelse giver en relevant og banebrydende pensum til at hjælpe arbejder administratorer styrke deres viden om nutidige offentlige administration praksis.

Læs mere

Master Of Health Care Management

University of New Orleans College of Business Administration
Ledelseskurser
<
Fuldtid
på universitet

Karriere sundhedspersonale, der ønsker at forbedre deres muligheder for avancement, netværk med andre ansatte i sundhedssektoren, og forbedre deres forståelse af denne dynamis ...

Læs mere

Mester européen management des ressources humaines

INEAD
Masters
<
2 år
Fransk
Online

Master Européen ** DELIVRE par la Fédération Européenne des Ecoles (FEDE) - Association régie par le droit suisse (CCS.art 60-79).

Læs mere

Europæiske Human Resource Management Master

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Fransk
Online

Den europæiske MASTER henvender sig især til studerende, der har afsluttet et eksamensbevis II (bakke 3) inden for human resource management, psykologi, sociologi eller arbejd ...

Læs mere

Mester européen LOGISTIQUE

INEAD
Masters
<
2 år
Fransk
Online

Master Européen ** DELIVRE par la Fédération Européenne des Ecoles (FEDE) - Association régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). Le Master Européen est un diplôme européen V ...

Læs mere

Executive Master Of Health Care Management

University of New Orleans College of Business Administration
Ledelseskurser
<
Fuldtid
på universitet

Fokus i dette program er management inden for sundhedsvæsenet, hvilket kan omfatte sygehusvæsen, afdelingsledelse og praksis forvaltning, blandt andre karriereveje.

Læs mere