MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i San Luis Potosi

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

San Luis Potosí er en velkendt by for de mest antallet af universiteter i Mexico. Instituto Potosino de Investigación Científica y Tecnológica, Universidad Autonoma de San Luis Potosi og El Colegio de San Luis er også verdensklasse forskningsinstitutioner, der tilbyder ph.d. grader.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Mexico, San Luis Potosi. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, San Luis Potosi Filter

Master of Business Administration med menneskelige ressourcer

Universidad Tecmilenio
på universitet Online Fuldtid Deltid 5 semestre Juli 2020 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 23 mere

For at opgradere fra Master of Business Administration med Human Resources, du er i stand til at: Løs problemerne med human capital management, tilpasse beslutninger med målene for organisationer.