MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Portugal

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Portugal. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Administrationsstudier, Portugal Filter

Master i ledelse og human resource management

IMF Business School Portugal
Online Deltid 720 timer Åben tilmelding Portugal Lisbon Portugal Online + 1 mere

Denne uddannelse forbereder den studerende til at tegne en omfattende plan for menneskelige ressourcer, styring af mennesker og talent, rekruttering, ledelse af udvælgelsesprocessen, en dyb viden om de rettigheder og forpligtelser for medarbejdere og designe uddannelsesplaner af samme. Sammenfattende øge rentabiliteten og koordinering i virksomheder, gennem kommunikation, politik, business lederskab og motivation af mennesker.

Master mod logistik og supply chain

IMF Business School Portugal
Online Deltid 720 timer Åben tilmelding Portugal Lisbon Portugal Online + 1 mere

Logistik aktiviteter antager en høj procentdel af omkostningerne ved et produkt, og af denne grund en god ledelse er afgørende i enhver virksomhed eller organisation. Efterspørgslen efter fagfolk, der har en kandidatgrad i Logistics er konstant stigende, da vi er i en verden i konstant globalisering, hvor international logistik bliver stadig vigtigere, samt nye teknologier og de konstante nye tendenser i branchen.

Kandidatgrad i human resource management

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Portugal Lisbon

Dets vigtigste mål er at give den tekniske ekspertise og operationelle og strategiske evner til dygtige udførelse af opgaver inden for områderne menneskelige ressourcer og personaleledelse af i organisatoriske miljøer.