Filter
Kandidatgrader
Portugal Lisbon Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i Lisbon

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Lissabon er Portugals 's hovedstad og har en befolkning på mere end 500.000 personer inden for dens administration. Med Den Europæiske Union, kommer Lissabon 11 med hensyn til befolkning og blandt de ældste byer på jorden. Der er 3 førende universiteter i Lissabon, nemlig, Lissabon Universitet, tekniske universitet i Lissabon og New Lisbon University.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Portugal, Lisbon. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Lisbon

Grader
Sted
Portugal
Lisbon
Studietype
Hastighed
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Dets vigtigste mål er at give den tekniske ekspertise og operationelle og strategiske evner til dygtige udførelse af opgaver inden for områderne menneskelige ressourcer o ... [+]

MÅL

Master sigter primært at give de studerende den tekniske viden og operationelle og strategiske evner til dygtige udførelse af opgaver inden for områderne menneskelige ressourcer og personaleledelse af i organisatoriske miljøer.

MODTAGERE

Master er primært beregnet til at færdiggøre dannelsen af ​​den første cyklus, som en grad i ledelse og andre sociale videnskaber. Det er en mester faglige natur, med henblik på at sikre, at studerende, der afslutter dette kursus styrke dets muligheder for beskæftigelsesegnethed og fremtidige karriere.

Adgangskvalifikationer og udvælgelseskriterier

Applikationer betragtes nationale akademisk grad indehavere eller tilsvarende udenlandsk til 1. cyklus inden for ledelse og samfundsvidenskab generelt. Er også evalueret andre kandidater skønnes egnede af den videnskabelige og pædagogiske provision. Kandidater vurderes baseret på den endelige bedømmelse af 1. cyklus, pensum analyse og en eventuel samtale.... [-]

Portugal Lisbon
Kontakt skolen
Portuguese (Portugal)
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk