MASTERSTUDIES

Deltid Master - Administrationsstudier i Rusland

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Rusland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

6 Resultater i Administrationsstudier, Rusland Filter

Mester i styring af videnskab, teknologi og innovation (STI)

Высшая школа экономики
Ledelseskurser
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
14 Aug 2020
Engelsk
på universitet

Programmet forbereder de studerende til en karriere i ledelse og politik for videnskab, teknologi og innovation, som dækker hele spektret fra generere viden til at anvende og ...

Læs mere

MA i International Public and Business Administration

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den toårige kandidat i International Public and Business Administration Double Degree Program MGIMO University og Macerata University (Italien) er designet til at imødekomme b ...

Læs mere

MSc International Human Resource Management i den digitale tidsalder

Grenoble Ecole de Management
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette program giver eleverne en dyb forståelse af global HR management og et indblik i effekten og udfordringerne ved digital transformation på HR i dag.

Læs mere

Master i Business Administration og Management: Service Management (SEM)

University of Bologna
Ledelseskurser
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den internationale kandidatuddannelse i Business Administration and Management - Curriculum in Service Management tilbydes på University of Bologna - Rimini Campus. Det sigter ...

Læs mere

Logistik

Сибирский государственный аэрокосмический университет
Ledelseskurser
Sep 2020
<
Fuldtid
på universitet

Formålet med master 's uddannelsen "Logistik" er en uddannelse af specialister, som er i stand til at udføre selvstændig analytisk og pædagogisk projekt forskning og rådgi ...

Læs mere

Mester i logistik

Rostov State University of Economics
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
på universitet

Master i Logistik postgraduate program tilbyder avanceret uddannelse i styring og optimering af interne og eksterne logistik af merkantile forretning.

Læs mere