MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Marbella

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Málaga by har en rig historie, der går tilbage over 2.000 år. Det er beliggende i provinsen Málaga og har over 500.000 indbyggere. Byen har bjerge til sin nord og en havn er dens syd.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Spanien, Marbella. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Administrationsstudier, Marbella Filter

professionel mester cue - menneskelige ressourcer (fjern)

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2019 Spanien A Coruña Marbella Madrid + 3 mere

Den professionelle Master CUE vil blive annonceret metoder til planlægning, styring og udvikling af menneskelige ressourcer i sin psykologiske, juridiske og erhvervslivet.

professionel mester cue - HR

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2019 Spanien A Coruña Marbella Madrid + 3 mere

I denne Master CUE vil blive annonceret metoder til planlægning, styring og udvikling af menneskelige ressourcer i sin psykologiske, juridiske og erhvervslivet.

Master - undervisning job erhvervsuddannelse

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2019 Spanien A Coruña Marbella Madrid + 3 mere

CUE Professional Master i Undervisning af Erhvervsuddannelse for Beskæftigelse, uddanne vores studerende til at planlægge, levere og evaluere uddannelsesaktiviteter tutorizar af

Masters i Personale Ledelse og organisationsudvikling

ESIC Business & Marketing School
på universitet Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid

Den DRHO er en af ​​de mest komplette programmer i øjeblikket kan finde på markedet i uddannelse af eksperter i Human Resources.