MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Seville

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Sevilla ligger provinsen Sevilla, som er en del af den autonome region Andalusien. Byen er et byområde med over 1 million indbyggere. Det har 3 offentlige universiteter.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Spanien, Seville. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Administrationsstudier, Seville Filter

Masters i beskæftigelse og menneskelige ressourcer

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 900 timer September 2019 Spanien Seville

Beskæftigelses-og Human Resources Master gør det muligt at specialisere deres uddannelse i et nyt område af vores produktions-system, fra en social tilgang.

Master ekspert i beskæftigelse og social formidling

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 900 timer September 2019 Spanien Seville

Master Ekspert i Beskæftigelse og Sociale Mægling består af to titler i et enkelt akkreditering (Expert, Master).Disse titler henvise til to områder

internationale mester i beskæftigelse og menneskelige ressourcer (da-sp)

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 600 timer September 2019 Spanien Seville

Den internationale Master i menneskelige ressourcer og beskæftigelse (italiensk-spansk) giver mulighed for at specialisere deres uddannelse i et spirende område af vores produktionssystem

Masters i Personale Ledelse og organisationsudvikling

ESIC Business & Marketing School
på universitet Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid

Den DRHO er en af ​​de mest komplette programmer i øjeblikket kan finde på markedet i uddannelse af eksperter i Human Resources.