Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige England Nottingham Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i Nottingham

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i Det Forenede Kongerige, Nottingham. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Nottingham

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
England
Nottingham
Studietype
Hastighed
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus fokuserer på kritiske spørgsmål og vigtige udviklinger i forbindelse med offentlig forvaltning, såsom ledelse, strategi og performance og human resource mana ... [+]

Oversigt

Dette kursus fokuserer på kritiske spørgsmål og vigtige udviklinger i forbindelse med offentlig forvaltning, såsom ledelse, strategi og performance og human resource management.

Det er en internationalt anerkendt kvalifikation og giver dig kompetencer og viden til at håndtere kreativt i udfordrende politiske miljøer. Det er egnet til nye kandidater og dem med ledelsesmæssige og / eller offentlige eller tredje erhvervserfaring.

Med den nuværende udvikling rundt om i verden er dette en af ​​de mest spændende tider at studere den offentlige sektor, regeringsførelse og regering og levering af tjenester for at imødekomme folks behov.

Vi sigter mod at give dig de færdigheder, viden og værktøjer, der giver mening i verden af ​​offentlig politik og ledelse, så du kan analysere situationer og problemer og bruge dette til at forbedre praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
9 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk