MASTERSTUDIES

Deltid Master - Administrationsstudier i Miami

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Miami er amtet sæde i Miami-Dade County, beliggende på Atlanterhavskysten i det sydlige Florida. Miami er rangeret syvende i hele USA, når vi taler om indskrivning af elever pr indbygger. Miami er også kendt profit og nonprofit professionelle programmer.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Miami. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Miami Filter

Masters of Public Administration

University of Miami College of Arts and Sciences
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Masters of Public Administration programmet søger at levere den højeste kvalitet graduate uddannelse for nuværende og potentielle embedsmænd på alle tre områder af offentlig s ...

Læs mere