MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Indiana

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Indiana. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Indiana Filter

Master of Nonprofit Administration

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Online og campus kombineret Deltid 14 - 48 måneder September 2019 USA Notre Dame

Online mester i offentlige anliggender (online MPa)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Online Deltid Kontakt skolen USA Bloomington

MPA er en af ​​de mest alsidige og værdifulde grader rådighed-en kombination af Master of Public Administration og Master of Public Policy.