Filter
Kandidatgrader
USA Michigan Flint Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i Flint

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Flint er en by beliggende i den store stat Michigan. Kendt for fødslen til den verdensomspændende berømte General Motors Company, Flint er en vigtig by i bilindustrien. Byen er hjemsted for en håndfuld campusser og universiteter tilbyder forskellige grad og masteruddannelser.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Flint. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Flint

University of Michigan-Flint, School of Management

UM-Flints Master of Public Administration (MPA) grad, der tilbydes gennem Horace H. Rackham School of Graduate Studies, er designet til at forberede administratorer til a ... [+]

Offentlig Administration (MPA)

Fokus:

&nbsp

• UM-Flints Master of Public Administration (MPA) grad, der tilbydes gennem Horace H. Rackham School of Graduate Studies, er designet til at forberede administratorer til at analysere problemerne og løse dem effektivt.

• MPA Uddannelsen er tværfaglig, designet til at opfylde de uddannelsesmæssige behov hos elever, der har tjent specialiserede, teknisk eller liberal kunst grader, og som søger at udvide eller opdatere deres viden om administration.

• Ud over det generelle program, er fire koncentrationer til rådighed:

- Administration af Nonprofit agenturer

- Criminal Justice Administration ... [-]

USA Flint
September 2019
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk